Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Nya sexistiska manipulationsverktyg för att styra männens uppmärksamhet och kärlek uppfinns ständigt….

Gång efter gång så gråter svenska män i ensamhet efter att ha fått smaka på sin älskade kvinnas terror, det spelar ofta ingen roll hur mycket han älskar och avgudar henne, har han inte köpt rätt kläder till henne så älskar hon inte honom, ska vi verkligen behöva ha det såhär Aftonbladet TV?

Att gå runt i fruktan för att den som man älskar och avgudar så ska få ännu ett utbrott är det rimligt? Kvinnan i videon uppmanar ”Svennar” att följa efter, svårt att säga om det är rasism eller bara ett uttryck i försvar för en fördomsfullhet mot mot de Svennar som enligt henne är rädda för att visa sina känslor. Enligt en relationexpert kan det dock vara svennebedömmaren själv som behöver lära sig lite om att kontrollera sig själv och sina känslor, supprise va?  Men visst vi kanske skulle träffas någon dag och låta känslorna ta överhanden, jag tror en och annan skulle vilja säga något om utbrotten, eller rättare sagt skrika ut sina kommentarer. Vilken jävla sexism att inte älska killen bara för att han inte köpt kläder till henne! En sak är ganska klar, varenda kvinna som sett en man bete sig så skulle säga att han var både farlig och galen

Silikon fixar allt.jpg

Slicka, stick och ge mig pengar – Den förnedrande mansrollen

Och om en man 10 år efter avslutat äktenskap råkar vinna 22 miljoner, då hör vgivetvis den gamla frugan av sig och kräver hälften av miljonerna. Är det bara så matriarkatet ser mannen som en utmjölkningsbarn maskin utan känslor? Ser vi aldrig slutet på dessa frunkansvärt mansförnedrande tankespel?

Har Kungabloggen blivit utnyttjad

Gång på gång när vi på den Svenska Kungabloggen kämpar i snålblåsten måste vi fråga oss, har vi blivit utnyttjade nu igen av det uppmärksamhtshundriga matriarkatet eller andra ljusskygga krafter som inte vill erkänna sin existens. Förvisso är det en sanning att alla blommor söker sig mot solen, men någon måtta får det ändå vara.

galet jämlighet eller tvärtom Kungabloggen granskar.png

.

Matriarkatet styr Al Quaida – Kungabloggen Avslöjar

Trotts många försök att tysta den Svenska Kungabloggen reser den sig igen sakta och säkert som en skön svansaga. Det är Prinsessan Diana och vi mot allt elakt och ont.

Matriarkatet hatar män och barn

Säger det som normalt inte är tillåtet att säga i den kvava värld där bara  en sanning är tillåten, men hur fungerar egentligen en spegling av skyttegravstänkandet och smutskastning i allmänhet, leder det framåt? Officiella svenska Kungabloggen tar tempen på läget. Opps, aint that your daim?

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister 

En verklighet många män mött bara för att de råkar fötts med fel kön.

Kungabloggen granskar världen.jpg

BIlden från Kinesiska statens servrar.

Matriarkatet håller hårt åt de stackars vettskrämda datanördarna i kukluxlan och deras vilka att tala känslor med sitt känslospröt och replikativa talrör, vilket utnyttjats i alla tider och gör männen svaga, speciellt för kvinnor.

Vem uppfann Incest? Kungabloggen granskar historiska källor på jakten efter snuskets källor.

sitta på mitt ansikte men jag älskar ju dig.png

Kommentarer till: "Matriarkatets otygelbarhet" (2)

  1. AndersKoch sa:

    Sådana som Schyman tror inte att det existerar kvinnliga bitchar utan alla kvinnor är ständigt snälla, goda och självuppoffrande. Ärligt talat anser jag att kvinnor är avsevärt mer egoistiska än män. Män förväntar sig sällan hjälp från andra medan kvinnor alltid utgår ifrån att man ska ställa upp när något krånglar, vid en flytt etc. Då betyder man något fast de inte hört av sig på ett år eller så.

    Gilla

    • Javisst är hela lådvinsmatriarkatet som idé en egentlig blindbock. Men visst precis som du noterat är en del pigga på att höra av sig fort de gagnar dem, precis som lådvinsmatriarkatet, men de enda de egentligen åstadkommit är att dra ord som feminism etc i smutsen, förutom att göra karriärer på andras olycka då förstås och påstå att lådvinet är en kvinnofälla, gudskelov är inte alla kvinnor lika jävligt sexistiska i sina attacker mot manskönet

      Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: