Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

även kungar är vanliga människor.png

-Det är det här ni ska skriva om säger Carl-Gustav och syftar på konstarten att döda utan att känna glädje och andra militärstrategiska framgångar med sin specifika historik. Så n hoppas vi på svenska Kungabloggen att alla journalister förstått vad som gäller!

Carl-Gustav har naturligtvis bara bläddrat lite i boken, inte något mer! Då skulle han ju kunna besvara frågor eller rent utav kommunicera, men något sådant går ju inte för sig, han anser sig stå över andras värde genom sitt handlande i praktiken, för hur ska man annars någonson kunna tolka ämbetet som bygger på övermänskliga värden och födslorättsprinciper?

Att kalla Carl-Gustav för kung är självfallet att acceptera de rasistliknande principerna om människornas olika världen och det har journalisterna lärt sig för länge sedan och de kallar honom nu för kung lydigt och lamt utan minsta protest, det är duktigt av journalisterna att dag efter dag svälja betet som är et politiskt ställningstagande för människornas olika värden. Annars så skulle det väl vara logiskt att skriva: Carl-Gustav mannen som tror han är kung över ett helt land och dess befolkning.

Hursomhelst allt beror bara på att alla är avundsjuka, det är därför det heter” skandalboken” och inte ”skandalkungen” så nu vet ni det. Varför kanni inte vara lite glada och positiva som Svenska Kungabloggen i stället? Har jounalisterna förstått ordern?

Vi som bara blir glada och jättelyckliga av en gnutta insyn i övermänniskans leverne.png

Här är några som samlats för att tacka övermänniskan för att de håller sig så lugna och fina.

Svenska Kungabloggens officiella betygelser försvann lite oturligt: Se nedan kommentaren till Sanna Lundells artikel om att Silvia inte har några toyboys, så klart hon inte har det! Det kan vi också intyga på ett lika självklart och avslappnat sätt, så att alla förstår det, även i slaggklasserna.

lundell läser silviast tankar bra.png

Sedan tar vi del i debatten som slaggklasserna håller om övermänniskornas eventuella sexliv och manar till lugn och återhållsam beundran i stället för att slaska runt. Elfenbenselastiken måste hållas ren och fin!

kungaparets sexliv ska inte försjabbas utan smörjas.png

Tack till; ADD nästan som reklam för kärleken,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: