Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Rätten att ljuga för varandra är väl det viktigaste som finns?

Rätten till ett bedrägligt beteende är väl ändå något som vi alla tjänar på? Den kosmetologiska industrin har invaderat på ett mer fysiskt sätt än tidigare nu gäller inte bara de fina vita lögnerna längre. Nu finns även vita lögner för män – (jämlikt ska det va – så här fejkar du orgasm som man) Gillar du inte något så är det bara att sätta upp en fin påse framför så blir allting bra. Det är en ganska fin och enkel metod men alla har inte fattat den än.

 

Mer smink i politiken

 – stöd matriarkatet och rätten att manipulera andras utsikter och insikter –

 med rätt smink blir dessutom politiken betydligt trovärdigare och går det sedan inte som man vill går det alltid att vädra sitt sexistiska manshat

Mus-lim.jpg

Modet är inte bara rödfärgade läppjelser nuförtiden, nejdå, lite mer putande och svullet ska det också vara. Som ett litet libidoladdat klustrerbombsavtryck så att kisspinnen hittar rätt. Tuppkamsextraktet hyaluron rätt upp i käften så att läpparna svullnar och en sådär halvanorketiskt kropp så att det väcker medlidande hos mannens lägsta sidor

-Ack jag den här lilla svältande skitungen verkar behöva någon kraftig gröt och ett rejält handtag här i livet, kanske suga på min kuk och några veckor spermadiet kan ge henne hoppet om livet åter? Eller vad är det egentligen frågan om? -Mannen vänder sig om som för att fråga själasinnet till råds, men det är egentligen bara en avledningsmanöver för att besiktiga lysstret i saggefångarantennen som verkar så viktig för alla manipulativa kvinnor, för varför  skulle det annars finnas en hel industri kring kvinnans hår?

Att barn tar efter vuxna är inget nytt men de sjuka lolitamodena är bara ett exempel på det och vem är det egentligen som drabbas? Vem får vanligen skulden? Tja, inte är det personerna som borde kunna veta bättre och ta ett större ansvar i varje fall.Manipulerings teknologin av mannens joystick har gått för långt. Microsoft i din playstation näe, någon nintendo får det allt va!

Expressen tar upp det härliga med att fler och fler män fejkar orgasm, så visst blir vi snart jämlika, det känns tryggt förtroendeingivande och bra, vad kan man egentligen mer önska sig?

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: