Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Carl-Gustav mannen som tror han är kung.png

Flera övermänniskor planeras. I tidernas gryning var övermänniskan tvungen att ha sex med sina egna släktingar för att bevara värdet av sin genetik, se bland annat kungabloggens avslöjande om bibelns vackra släktträd och sex generationers incest. Som lätttrogna kristna tackar vi givetvis gud för det eller hur?

De senaste landvinningarna ger oss dock en annan metod att bevara övermänniskans genetik tack vare att lova gud trohet och att älska varandra i nöd och lust. För genom att lova något man garanterat inte kan hålla till incestens skapare så kan också det mänskliga övervärdet överföras och den som gifter sig med en övermänniska kan också bli en övermänniska (fast ofta inte exakt lika övermänsklig, på grund av olika anledningar vi inte kan gå in på) deras barn blir sedan också övermänniskor. Detta arrangemang har rättad övermänniskan från inaveln som förr var det enda sättet att bevara övermänskligheten i sin släkts genetiska bankar. Se här i aftonbladet TV direkt hur en engelsk övermänniska som tror sig vara prins över ett helt folk berättar om hur de tänker.

Tack vare detta genetiska hack så kan nu övermänniskan överleva och frodas, lika som bär, i tomtarnas alldra vackraste hagar, är det inte romantiskt? Giftemål och mer sådan pjoller är viktigt för det ökar övermänniskans genomslag i slaggklasserna som äntligen förstår vilken oftanlig nådegåva det är att få vara underdånig.

puppet on a string.png

Sådana här fina och pedagogiska leksaker kan barnen får så att de tacksamt kan komma ihåg att de fick vara med när det verkligen begav sig.

 

Att alla avundjuka jävlar inte bara kan slappna av och njuta av romantiken är verkligen förjävligt, varför kan ni inte glädjas åt övermänniskan denna romantiska stund?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: