Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Carl-Gustav.jpgCarl-Gustav är tillbaka i Sverige, Aftonbladet som är en politisk tidning väljer att kalla honom Kung, vilket naturligtvis är ett politiskt ställningstagande av rang och ett accepterande av de rasistiska principer som ger någon rätten att vara kung över andra.

Calles snabba uttalande efter nöjsedödandet av lite djur i skogen följdes ju av resan till de kinesiska diktatorerna och förhandlandet med dem. Från de engelska ö riket meddelas stolt att även deras genetiska övermänniskor ska ingå förbund inför den ultimata övermänniskan gud. och lova denne något de med säkerhet inte kan hålla, så visst är allt lika förljuget som vanligt halleluja.

Dock vankas väldigt oroande tecken från Silvia som avvikit från ett planerat uppdrag tillsammans med mannen som tror att han är kung över ett helt land (hur sjukt det än kan låta) som officiell Svensk Kungablogg kan vi naturligtvis inte spekulera i om det beror på den blåblodiga ståndaktigheten vilken enligt uppgift varit frikostig med lem till utvalda medborgarinnor. Än mindre vill eller vågar vi undra om de fick titeln kunglig hovleverantör som andra billiga bloggare gör – fy sjutton va.

Kanske vill familjen åka och lirka lite för att fixa fram mer av det svarta guldet, vi har hört att alla prominenta gäster tas emot varmt, dock är landet kanske inte helt demokratiskt, men å andra sidan vem fan bryr sig om sådan principer när genetiken är rätt? Kärlek är kärlek och då spelar titlar eller annat inte så stor roll (enligt dem med titlar.)

bush_hand_holding.jpg

Övermänniskan det känns tryggt, oljan smörjer och al quaida hjälper rustningsindustrin

Inlägget är finansierat av Statens Genetiska kontrollorgan för Övermänsklighetens framtid, Förenade Kinesiska Kungabloggen的空间,

Hllarys Dream och Kungabloggen

International

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: