Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

  Vilken Allan

Mona fick för att hon var kvinna så klart

Det finns inget som matriarkatet hatar lika mycket som en framgångsrik kvinna, det finns heller inget som är så bra som en kvinna som av olika anledningar som får lämna sitt jobb, hem eller barn, då kan äntligen Matriarkatet få den luft de behöver för att sprida ut det genuint sexistiska manshat vi lärt oss att se genom åren. Att beskylla andra för sexism verkar vara en framgångsmelodi för att sprida sin egna sexism. Allt man har lyckats med är att göra orden ”feminist” och ”feminism” mindre verklighetsförankrade i gemene mans ögon plus att ha spridit en massa manshatisk dynga, som bara lett kampen för ett givet mål flera år tillbaka – Vad kan egentligen vara mer sexistiskt än just det?

Nu letar S efter en superman och matriarkatet kommer som vanligt att i sin könsmaktskamp försöka sätta dit en man som de kan bespotta och förtala i gammalt sexistiskt mönster, eller alternativt stötta en kvinna på ytan men inte djupare än så för då går ett eventuellt misslyckande att skylla på al quaida patriarkonsum eller vad som helst. En ny ung kille kan därför bli det perfekta valet, en ung man som fortfarande är godtrogen och inte tvingats äta matriarkatets gamla sockor. Fortfarande för ung och grön för att inse att han bara tillsätts för att matriarkatet är i ett allt desperatare behov av skuldbockar antingen män som kan beskyllas för allt ont eller så kvinnor som misslyckas på grund av timingen eller vad som helst, så att de kan sjunga ut att allt var samhällets fel och sedan en lång radda av sexistiskt manshat. Dock verkar personen Mona Sahlin ha en lysande framtid  och hon ser säkert fram mot lite mer privatliv och att få vara lite mer ifred.

Stor hora-hora gripen avsina egna ord tuut.jpg

Matriarkatet styr Al Quaida – Kungabloggen Avslöjar

Matriarkatet hatar män och barn

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister 

 

Kvinnoföraktet från kvinnliga chefer

kvinnlig chef ofta är värre än en manlig chef för hon befordrar nästan bara män, för kvinnor hatar i grunden kvinnor men gillar att bli tillfredställda, de vet väl de flesta som tittat sig runt lite grand. Nu söker man en stålman att kasta syra på Det finns inget matriarkatet hatar mer än framgångsrika kvinnor. För kvinnor är ganska bra på att slåss mot kvinnor, men få vill erkänna den kamp som föregår, då ser vi ju alla hur hårt de egentligen slår mot de svaga och det vill ju ingen erkänna.

Konsten att skapa ett krig och bevara det!

Dels vill männen generellt sätt inte erkänna sina svaga sidor och att de ofta gör nästan vad som helst för en kvinna som de aldrig skulle göra för en man. Dels vill flera kvinnor heller inte erkänna att de spelar på männens svaga sidor och det elementära faktum att många män är väldigt lättfällda, de är helt enkelt ofta väldigt framtunga och det krävs inte mycket för att få ett gaska stort biffstycke att fullständigt tappa balansen, det vet nog alla som bara försökt lite grand och har de rätta genetiska förutsättningarna för jobbet. Men ingen vill erkänna det, för att manipulera andras in och utsikter är vad smink och kosmetika handlar om och generellt sät handlar det svindlande ofta om att dra till sig männens generella åtrå vilket inte behöver vara samma sak som runkabilitet.  Hursomhelst från styrningen av skendemokratins glans direkt till övermänniskan. De ska flytta nu! Ja det är faktiskt sant! Mannen som tror att han är kung över ett helt folk: Carl-Gustav ska nu få se sin dotter Viktoria flytta till hans gamla barndomshem. Där kan de sedan odla fram mera övermänniskor och berika landet med förutom att leva lyckliga i alla sina dagar med högre murar och bättre stängsel.

Detta är dock möjligt först efter att ha avgett löften inför fantasin av den ultimata övermänniskan som ett bevis på att man förstått det ultimata maktspråket och konsten till underordning, en mycket viktig princip för övermänniskan att säga sig tro på. Precis som någon Bernadotte säger sig tro på människornas lika värde när hela det monarkiska ämbetet bygger på en rakt motsatt princip

Mer smink i politiken

 – stöd matriarkatet och rätten att manipulera andras utsikter och insikter –

 med rätt smink blir dessutom politiken betydligt trovärdigare och går det sedan inte som man vill går det alltid att vädra sitt sexistiska manshat

Enade politiker sjunger ut.jpg

Vilken Allan?

Min bantarfrukost

En bildserie på en kämpande kvinna från albumet på den man som dog utan att få se henne igen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: