Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Hu jiantao.jpg

Mot den himmelska fridens torg och träffa ledarna

Carl-Gustav mannen som tror att han är kung över Sverige, borde inte uttalat sig om i den bokfrågan. Det menar i varje fall några debbatörer som verkar ha rötter i den sydafrikanska apartheidpolitiken. En övermänniska saka allttså icke kommentera vad undermänniskorna gör, då denne står långt över undermänniskornas alla nesligheter.

Tja, skulle inte finansiärerna ens få ett uttalande av den som tar emot Apanaget för att dennes roll är så mycket högre än dem? Vilken härlig rasistisk inställning. Var någonstans annars kan vi hitta en sådan inställning? Läs FN’s deklaration om de mänskliga rättigheterna och se hur de inte alls rekomenderar övermänniskan eller dennes underliv heller för den delen. De rekomenderar inte födslorättsprivilegier eller andra rasistiska principer som bygger på den ena eller andra genens merväde eller mervärden.

Att SÄPO beslagtar en kamera för att den ståndaktigas kaffeflickor ska visas på bild osv, är ett intressant handlande men har det verkligen stöd någon mer stans än i önskemålen kring övermänniskans underliv? Har det stöd i lagboken till exempel? Jag tvekar på det. Den senaste tidens handlingar i bland anant göteborg visar snarare att underrättelseväsende kan ha varit lite väl paranoida och det är just en sådan paranoia som skapar fiender, onödiga fiender. Har du redan suttit häktad några gånger för något du inte gjort eller tänkt göra, utan snarare haft en ”sprängande huvudvärk” så blir du kanske inte mer kärleksfyllt intställd till din omvärld? Kriget mot terror gör oss blinda

Carl-Gustav mannen som tror han är kung.png

Genetiskt mervärde i en skruv – Övermänniskans DNA

Även Carl-Gustav verkar ha haft en sprängande huvudvärk och visst har det funnits några hovleverantörer som kunnat ta hand om den blåblodiga brasklappen och det pitoreska taskspelet? För vad kan egentligen stå över övermänniskans underliv? Inget! Det är just därför vi återigen ser vi en ståndaktig satsning på befolkningen.

Stärk Monarkin

Ska staten finansiera rasismens grundtankar?

Om rasismens Grundprinciper

Om människors lika värden frågor till Carl-Gustav

Kungahuset på Entreprenad – billigast vinner

Mohammed Bilderna ur flera perspektiv

Carl-Gustav Önskar mera penningar

100 miljoner räcker inte

Grundprincipen om människors olika värden

Kommentarer till: "Överjaget och Underlivet" (2)

  1. Sonja 87 år sa:

    sonja 87 åR 15 nov 2010 kl 18:40 Håller helt med dig . Byt ut kongapesen (min man kallade honom så) . Sätt in talmannen i hans ställe. Han gör nog större nytta för Sverige. Ja Mohammedbilderna kan visas ur olika vinklar. Ja Ja måtte detta ske.

    Gilla

  2. Kungabloggen sa:

    Jo, Kogapesen behöver också få hjälp att förstå att han också har rätt att bli en vanlig människa med samma värde som alla andra. Han ska inte behöva vara avundsjuk på andra människor som lever sina vanliga liv.Kanske hans barn förstår bättre hur illa det rimmar med demokratins och människovärdets grunder med ett ämbete som vilar på något helt annat? Eller kanske måste de hjälpas till den insikten också?

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: