Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Det finns en man bakom mycket.png

Här har jag rört samman lite drömmar i skålen innan jag satte på mig sminket och öppnade den nya mascaran med extra fluff: Resten bli mindre och mindre min historia, min värld, men visst hanmar männen hamnar ofta i skymundan bakom sin berömda kvinna och journalisterna är ofta med i spelet om att hålla mannen bakom allt i bakgrunden. Men bara den elake mannen visas i media. Ok, låt oss göra ett litet undantag bara för idag. Vi öppnar de privata albumen.

När vi gifte oss 1972 i england.png

När vi gifte oss i Chelsea så var det andra bullar, då var inte matriarkatet så starkt att de bara kunde plocka bort bilder var de ville i tidningarna.Men ok skit samma vi är alla människor.

världens bästa barbecue.png

Det blir som en dåligt barbeque att ständigt göra politik av allting samtidigt som vissa saker ska döljas. I vissa delar av världen är perspektiven så sjukliga att alla egentligen har väldigt mycket att vinna på ett kvinnligt ledarskap som mer tar ställning för barn och framtid, inte alls för att det ligger i könet, snarare för att det ligger i att den som inte kan luta sig mot gamla försoffade doktriner måste tänka själva.

Livet är väl mer vad vi kan göra  tillsammans. Kanske mindre att använda den starka symbollogiken för en syftesmotsatt kamp.

Över isen och frosten blickar varma ögons bäck.png

Vad spelar jorden egentligen för roll i vintgergatan?  Släpp mig era jävlar.

 

Pass på inrutare där 1.jpg

I de flesta länder så skulle jag nog betraktas som en invandrare, i mitt eget land kan jag inte ens vandra ut.

Kommentarer till: "Min bantarfrukost" (2)

  1. Lord Angur sa:

    Gud vilka fantastiska biler

    Gilla

  2. Aung San Suu Kyi historiken i bilder, ja varför inte. Det blir än mer talande med tanke på att bilderna kommer från hennes man Michael Aris som länge var dödsdömd i prostatacancer men som hon aldrig fick träffa innan han dog. Michael fick inte resa in och Aung vågade inte lämna Burma, sitt älskade fosterland av rädsla för att inte bli insläppt igen.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: