Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Matriarkatets Knivställ.jpg

Männen får alltid skulden för allt i matriarkatets värld

Men en del män börjar så sakta resa sig och förstå hur oerhört förnedrande det egentligen är! British airways förbud om att sätta ensamma män vid ensamma barn på sina flygningar pga av någon påstådd pedofilrisk 10,000 meter upp i luften  har nu fått lite backfire BBC, en man vågade anmälla BA för att han och hans kön pekades ut som förövare.

please fasten your förutfattade meningar.png

Vilket bara egentligen är politisk propagande, då de kvinliga förövarna i mindre grad verkar åka fast och deras offer i lägre  grad tas på allvar, men nu börjar det manshatande matriarkatets pedofilringar sprängas en efter en och the hidden thruth kommer i dagen. Faktum är att kvinnliga förövare ofta verkar kunna hålla på längre för att ingen verkar misstänka dem. Smutsiga kärringar som tvingar stackars barn att slicka deras fitta, sådant ska självfallet straffas. Att Kvinnor generellt sätt döms till lägre straff för samma brott i sverige är ett faktum – vilket kanske säger något om matriarkatets makt – men ska vi verkligen ha det så? Eller menar lagstiftaren att kvinnor i mindre grad än männen kan ta ansvar för sina egna handlingar?

Råm ärken.jpg

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister 

När en del sedan påstår att kvinnor alltid utmålas som arlsen och män som änglar så vet de självfallet inte vad de talar om bara för att de kan ta några exempel som talar för deras sak, men många av de kvinnliga toppmodellerna är ganska hårda missbrukar vilket kommit fram lite då och då, men de sköter sina jobb. Det skrivs mer om de stackars tonårstjejerna som känner sig tvingade av kompistrycket till att ha analsex än om de stackars tonårspojkar som heldre spelat schjyssta TV-spel än att motvilligt få se sin kära kisspinne slukas upp av någon jämnårig flickars prutthål. Tänk om han heldre fingrat på TV spelet innerst inne?

Kvinnliga pedofiler är vanligare än vi tror

Amerikanske justitiedepartemenetet har tagit tag i saken och visat   PDF att när både män och kvinnor har beteenderestriktioner så kommer kvinnorna inte alls lika lätt undan med sina pedofilbeteenden, deras undersökning bevisar det många trott om matriarkatet och deskombinerade barn och manshat men kärlek till sin egna tillfredställelse. När både män och kvinnor satta under avsevärd beteenderestriktion jämfördes så visade sig dock faktumet att 95% av de som blivit utsatta för sexuella övergrepp hade blivit det av kvinnor. Lisa visar att det finns annat i buskarna än tulpaner.

Utan möjlighet att konstra bort faktum,avslöjas verkligheten

Har du problem med fakta så vänd dig till avläggarna till amerikanske justitiedepartementet som gjort rapporten. Svenska Kungabloggen tycker att folk måste få upp ögona nu för matriarkatets barn och manshat. Kvinnor som hatar kvinnor, män och barn vill också bli tillfredställda så smidigt som möjligt och mörkertalet är enormt. Men de som blir offer kommer sannolikt inte bli så roliga att tas med när de blir vuxna och kanske kommer de heller aldrig att berätta, hagamannen var väl dock bra på att hacka.

-Den starkaste sexismen har en egen gravitation och är ofta svår att se som det svarta hål den också är. Anledningarna är flera – men en viktig del är att många väljer att blunda för den och dess konsekvenser.  Det är jävligt skickligt att veta exakt när man ska blunda.

 

De verkligt starka kvinnorna som skapar en nu värd med större värde för oss alla skrivs det allför sällan om, kanske är det sexismen i den kvinnliga avundsjukan som sätter pinnar i vägen.Hon som lägger samman trådarna en och en och bildar framtidens väv, Rosa Parker till exempel, hon vägrar att resa sig upp när den vite mannen kliver på bussen, tänka sig va!

Och inte fan var det lådvinsfeminismen i hernne som gjorde att hon inte reste sig, för reste sig vad precis det hon gjorde av sin mänskliga kraft, hon reste sig mot de orättvisor som tvingades på henne på grund av alla förutfattade meningar och de mänskliga värdeskalornas alla klausuler. Hon höjde taket till vår värld och det kan vi alla vara tacksamma för. Utan kärringar som henne hade världen varit ett helvete.

Hon knullade det samhälle som ville sätta sig på henne, sakta gnolande och gott, se vilken fruktsamhet denna kvinna gett oss. Hennes fitta accepterade inte heller att ord om henne lämnades bort på en sopptipp, där vilket värde som helst kunde klistras på det hon betydde, för hennes ord hade mening och hennes mening var inte bara ord. Hennes fruktsamhet skapade en bättre värld och därför hyllar jag henne och den själsliga fruktsamheten i hennes fitta, som rensade upp i träsken.

Men ändå har styrkan och mänskligheten inget kön.

pushing the daisies.jpg

Fittans bloggspot nu med extra konst och kräm.

Daddys blogg tar upp andra sidor av samma vanliga saker som att vara man i matriarkatsamhället och inte ens få  säga som det är.

 

Öl och Lö

mybloglog,

Kommentarer till: "Matriarkatet hatar män och barn" (11)

 1. Marie S sa:

  Yäsp. Tappade intresset vid ”matriarkatet”.

  Gilla

 2. Kungabloggen sa:

  Ändå så skrev du en kommentar?Verkar lite dubbeltydigt men det är klart att det är viktigt att markera det man inte vill veta. Eller orkar ta reda på, för då måste kanske livsstilen och inställningen ändras.

  Gilla

 3. FlyingWelshman sa:

  Vem är det som leder världens alla länder egentligen? Kvinnor? Helt klart förtrycker dom män över hela jorden. Kom igen nu…Alla feminister talar inte gott om män, men orka gå till total motattack bara för att man inte gillar att kallas privilegierad. Ingen gör det. Ett överklassbarn kommer aldrig erkänna att de haft det bättre än andra. Aldrig. Sanningen är att det spelar ingen roll var kvinnor får mest eller minst. Det faktum att vi gör skillnad mellan kvinnor och män är det som skapar problemen.Kan man se framför sig en människa istället för en kvinna eller man försvinner problemet och man behöver inte särbehandla. Varför är det så viktigt att gruppera oss? Vi är alla människor eller hur? Människor på en jord som håller på att gå åt helvete. Kanske vore bättre att ta tag i sånt istället för att tjata om manligt och kvinnligt.Ps jag tycker även folk ska sluta jämföra pedofili med övergrepp på barn. det är inte samma sak Ds

  Gilla

 4. Den som står som chef är ju inte alltid den som bestämmer och det är heller inte vad som kommenteras. En del inlägg i bloggen väljer en skyttegravsinställning för att belysa hur kreativt lådvinsmatriarkatet fört flera frågeställningar tillbaka. Titta gärna runt så finner du flera inlägg ur andra vinklar. Nej, det är inte alls viktigt att gruppera, snarare så att man väljer att satiriskt kommentera de som gör det samtidigt som de dessutom för viktiga ärenden tillbaka i tiden på ett sätt som är oansvarigt mot framtidens män kvinnor och barn.

  Gilla

 5. FlyingWelshman sa:

  Det är sant. Se bara på president Bush. Var det han som bestämde? Knappast :DNu har jag ju inte läst hela din blogg så det var lite därför jag inte valde att kommentera allt du uttryckte. Man kan ju inte basera en persons åsikter på ett inlägg :)Satir är svårt. Speciellt eftersom det är så personligt. Man kan tycka man varit skittydlig och så visar det sig att ingen utom en själv fattar. har varit där några gånger.Sen kan man bli lite trött.Har en huskamrat som jämt kör kvinnoskämt. Han tycker det är jättekul att säga ”typiskt kvinnor som bara klagar” när jag hade burit tunga element från stan i regnet och sa att det hade varigt lite trist. Kul om man är han. Enbart jättestörigt om man är jag. Det är den typen av sexism jag stör mig mest på. Jag tror knappast att han hade kört samma stil om jag varit t.ex. svart. ”typiskt blattar bara klagar jämt.”Eller när han kör sina kvinnor hör hemma i köket-skämt. Inte fan hade han bytt ut det mot att svarta borde jobba på fälten som slavar.Sexism är mer rumsrent antar jag.Men det hade ju inte med ditt inlägg att göra. Jag försvinner i mina tankar ibland haha.

  Gilla

  • Javisst är satir på postorder än svårare. Spandex-banolonen har ju liksom inte samma glitter som i katalogen. Och visst är ironi och satir höggradigt situationsberoende. Bra att dina tankar suger ned dig, det vittnar om djup, att du dessutom vet om det tyder på att du nog fått en och annan kallsup.En spegling av den rumsrena sexismen är egentligen samma sak som orginalet, intresset kommer nog mest från att speglingarna från början censurerades så hårt. Dvs det det ena var tillåtet men inte det andra. Att bara en grupp i USA får sjunga nigga niggas är knappast bra det heller, då tänker resten det med en helt annan innebörd det är väl närmast där tankespråket skjuter sig självt i foten.Något man vattnat och vecklat ut som roten. O ack all denna rotvälska.

   Gilla

 6. Maria de Suède sa:

  Förstàr att det finns mycket ilska, men det är bra att du tar upp det här !Det gäller att ha en dialog mellan alla parter, nàgot givande… vad det nu är? Men för att kunna ha en dialog sà màste man vàga prata om det…Trevlg helg

  Gilla

  • Min sköna, ack min älskade, min sköra!Visst har du rätt, men ibland kanske det krävs lite skyttegravsfarser för att visa att skyttegravsfarser inte fungerar annat än att bomba tillbaka alltsammans. Att kyssa min morgon med gråt och spruckna läppar, javisst men först något givande kanske en bit bröd, någon lite mjöd, ett glas vin eller dess sötare kusin.Men visst ska vi tala med varandra, ibland handlar ju också farsen om att visa att man inte göra det, inte heller är benägen att göra det och inte ens når något av de syften man har satt på sin yta, så där åkallar jag kloingript örnögats motivkraft. -Vad har drivit våra vingar i alla dessa dar? Alla ägg som kommer alla vingar som far, en omelett om ånger och skal man inte har.Att trigga ut veven och dra igång den jävla CV2:an, jamenvafan. Å jag tänker fortfarande inte sätta på något bensinlock över tanken. Tanken måste vara öppet som sinnet. så låt oss stanna och vyssja vid nästa regn.Men visst min druva låt oss drömma om russin, låt oss torka i solen och bli vin. Ilska syra, ättika, javisst men knappast syntetiskt margarin, En svallvåg söker sig mot land, en urtidsbölja vältrar sakta i sanden

   Gilla

 7. […] MATRIARKATET hatar män och barn […]

  Gilla

 8. […] fram hela händelsen för att den frisinnade baracken inte ska börja husera kring sanningen om matriarkatet och hur de leder världen genom att ständigt ha patent på […]

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: