Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Tack vare våra ultraeffektiva avlyssningsstationer har en av de stora informationsavtappningarna på svenska mark den senste tiden avslöjats, och det gick som en dans, FRA märkte det hela med en gång och informerade självfallet SÄPO som samarbetatade med regeringskansliet och regeringen.

Det var ju det ultimata testet som vi behövde för att veta att säkerhetsystemen verkligen fungerar. FRA är ultraeffektivt tillsammans med SÄPO och MUST gör de ett finfint jobb, eller vad det så förresten?

Om inte ens FRAs superdatakuster eller SÄPO kunde se vad som skedde och självmant ordna fram en anmällan vem menar detdå kunde uppttäcka det? Och är just skedda det absolut enklast tänkbara testet på vilken eventuell effektivitet detta fantastiska nätverk av datainsamlingsklustret kan larma för. Det är bara en supermakt som skickar info om svenska medborgare till främmande makt och inte ens det märker eller registrerar FRA, vad kan man då egentligen registrera, eller tro sig kunna registrera?

Övervakar inte FRA sig själva och ser i facit? Borde vi inte upptäckt när en supermakt spionerar och om vi inte gjorde det vad kan  det säga om vår effektivitet? Finns det några sådana tankar om effektivitet i FRA? Med det sagt så är det väl klart att tekniken är effektiv och inte det minsta godtycklig? Svenska Kungabloggen föreslår därför att alla data överallt måste lagras ständigt så att ingen information går till spillo i fall det skulle kunna röra sig om tex genmanipulerad mossa som växt på ett krypterat sätt så kan man kolla detta några sekel senare. vad tycks? Regeringens förslag om lagring ett fjuttigt halvår räcker inte på långa vägar.

En del säger att det mesta kommer man aldrig att få veta, men hur vet de egentligen det?

När Kina börjar syna maktkorten så blir det nog än mer väderspänning i den raketsociala politiken och man förlorar styrkontrollen över ytterligare en Falcon Hypersonic Technology Vehicle 2, (HTV-2.) i fredspristagarens berömda program ”promt global strike” visst fungerar övervakningen allt, dock har en del supermakter svårt att styra ssina ballistika missiler men det är ju inte övervakningens fel. det måste bero på något annat.

 

Såpbubblan fick Nobelpris tack vare piratpartiet

En historia som aldrig avslöjat om det inte var för FRA och SÄPOs samarbete med registreringen av intima detaljer och konsten att fånga in det uttryckliga intrycket…. Snart kan medborgarna slippa egna hårddiskar, säkerhetstjänsten har blivit en lagervara.

 

Mahh, för en rappare uppfattning av omvärldens svansjöns praliner.

Kommentarer till: "FRA avslöjade tack vare USA’s spioneri" (5)

 1. Jovars, låter lagom udda för att man ska fråga vad det angör det aktuella ämnet. Jag misstänker starkt att inlägget kommer att raderas eller så kommer det att stå kvar som ett ultimat bevis på att de chippat hela internet så att de inte längre går att ta bort, eller vad som helst egentligen.Mina låtsaskompisar undrar hur vet man att det är ”bara början” och inte bara slutet?

  Gilla

 2. OK, det får stå tills, du förstår varför det är borttaget och bara du kan se det.
  Var rädd för den som för dig – var rädd för dig själv. Är inte du den person som skadat dig mest av alla du känner till?

  Gilla

 3. Egentligen är jag rädd för att erkänna det men ja du har nog rätt!Jag är och hela Kungabloggen är väldigt rädda för att säga som det är.Destovärre så ryker nog dina inlägg snart men det är inte vi, antagligen är det illuminatet, eller nått.

  Gilla

 4. Sedär ”666” Ditt konspirationstänkande lönade sig!Dina inlägg verkar ha försvunnit och det bevisar väl bara en sak, att du hade rätt och att de mystiska krafterna nu agerar. Men å andra sidan så bevisar det att du hade rätt! Var stolt och glad för det!

  Gilla

 5. hahaha asg =) böj dig för regeringen mannen..Du var lätt att kontrollera..Bye

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: