Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Din vikt i Bajs

millie hooly shit.jpg

Bajs är något vi gärna avför från den seriösa debatten, men hur seriöst är det egentligen? Men var kan livsstilen egentligen vara mera uttrycklig och pressande än på toan? Att bajsa är helt enkelt en innesysselsättning för den bissy stordstadsmänniskan i farten, men även för den soffliggande bonden.  Alla drar en  klubba nuför tiden. Det har helt enkelt blivit modernt att bajsa.

Aftonbladets Klick-bilaga ligger tryggt i många hem som den bildade empatiska förlossningsvinjetten innan pappret möter krysset och våra blickar åter möter allvaret i tillvarons kakel.och vi fogar oss.

Många av Svenska Kungabloggens läsare vänder sig till oss med stort förtroende för att ta upp frågor som de inte vågar ta upp på andra ställen. Det kan röra sig om allt från tabubeläggningen kring vuxnas lego-lekar till sexuella frågor eller mer existensiella frågor om vad man egentligen producerar som människa och där är ju bajs ett väldigt bra exempel. En del forskare har dock på senare tid ifrågasatt om bajset är urtypen av holistisk multimedia, mest på grund av sina stora likheter med gammelmedia.

Det sa bara Klick!  -Är bajset den första sanna kärleken?

I dagarna har några tidingar tagit upp det faktum att bajs kan föras in genom munnen eller genom stjärten och bota långvariga sjukdomar som tarmirritation, kronisk rännskita (sprutbajs)  fler och fler börjar uppskatta det lilla människan verkligen producerar själv under sin korta existens på jorden, därmed vänder vi oss också till våra närmaste släktingar djuren och tittar på deras bajs och inser hur värmande det kockorna kan komma att vara, för bajs går inte bara att använda som läkemedel det går alldeles utmärkt att elda med. Andra har tittat på möjligheten att kobajs kan omvandlas till bränsle för bilar, dock inte ett ljud om tjurbajs eller oxbajs, men matriarkatet har väl mutat in det?

Andra bloggare menar att mammas bajs är heligt liksom mammas fitta med hänvisningen till att livet blir bättre om det startas av en munfull fitta, ack vilka är vi att säga emot dessa vetenskapliga data? Kejsarsnitt verkar trotts allt inte vara det optimala, det behövs ofta fitta, bajs och tutte, vilka är egentligen vi som tror oss veta mer än flera tusen års evolution?

Bredband åt folket flashdance.png

Det kungliga är skitviktigt

Se även fakta om Toalettrelaterade skador, från bloggskolan

Ansvarsfulla föräldrar lär givetvis sina barn allt om världens fenomen tex pippa, bajs och basmatiris, andra som ägnat sig åt skitkultur en längre tid visar att karriären fortsätter med barnböcker. Så kära vänner bajs är inget att skratta åt, det ska tas på fullt allvar och går att föra upp både här och där. Bajset är mer än kulturarv. Tänk på att även övermänniskor bajsar, ty den som icke bajsar får icke leva så länge….

 

barnböcker till folkbildningens fromma.png

Är det opassande att lägga en bajsklump ibland? Eller är det som kärlek, det säger bara klick?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: