Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

basic insikt.jpg

Blir det problem på hemmafronten kan man alltid åka till diktaturen det är en grundläggande instinkt

En del oroliga läsare har hört av sig och undrar om många av den senaste tidens händelser kan vara ett sätt att komma åt den heliga Svenska Kungabloggen. Vi tror inte det och att personen som tror sig vara kung över hel nation nu åkt till kina har antagligen ingenting att göra med den censurfria  Kungabloggen的空 på de statliga servrarna med alla sina ståndaktigt redo scouter och kaffeflickor

Det är tvärtom ganska vanligt att påvar och kungar, ja alla som säger sig stå för demokratiska principer men vars värld bygger på andra åker till diktaturstater och lever rövare, trotts att nobels fredspris för en kort tid sedan visade att allt kanske inte stod rätt till i landet. Men vad Carl-Gustav än gör så stödjer vi tillsammans med hela svenska folket det, självfallet gör vi det. Allt annat skulle ju tyda på att vi är för de demokratiska principerna och människors lika värden och något sånt kan vi ju inte vara när hela monarkins ämbete bygger på dess raka motsats. Handlingen talar mer än orden.

Att förtrycka de demokratiska krafterna med lite glitter och gamal våldtäktskultur är en religion i vissa delar av världen, Burma går nu ut och visar hur fantastiskt vackert ett arrangerat val kan gå till i rätta händer. För det ser ju skönare ut på det sättet och vem kan egentligen vara emot skönhet? Men i Burma har de i varje fall ett låtsasval, det är nog mer än vad svenskarna har fått om monarkin i denna ålderdomliga form.

 

 

Kungabloggen infärgarna.png

Även medborgarna ska kunna få känna på hur det är med ett bättre DNA som ger högre värden i samhället! Därför föreslår en del krafter att man ska kunna budgettatuera in övermänniskans DNA som en fin social gest till mervärdet.

 

Kungabloggen påScribd, hjälper till mot utnyttjandet. Kungabloggen Blogspot visar de senaste inläggen som stöd mot  falska och billiga kopior av Kungabloggen, så attt du kan vara säker på att få den rätta certifierade produkten!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: