Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

H H H hans majestät kronan av arshål.gif

Van att slå mynt av sin krona har en ny molekyl skapats – Bernadotticum Arshålicum

Kärra underståtar ni bör förstå att principen att ni föds till underdåniga underståtar står i bjärt kontrast till principen om människors lika värden! Och de principerna är som vi alla vet förenliga med rasismens principer som vi har hyllat så länge här i landet. Annars så skulle väl alla människor vara lika inför lagen? och ingen födas till regent bara för sin genetiska profils skull? Tänk på att kungen saknar många rättigheter!(DN) som andra människor har!! Apanaget kan vi glömma för det tycker HMS f.ö är för litet.

Monarkin suger inte  det gör medborgarna så bra.png

Monarkin suger inte alls – Det gör ju medborgarna så bra, men det är inget att tala om, sug i stället

Carl-Gustav har måhända haft ett behov av att få franska lektioner levererade såsom byxlös ståndaktighet. Det är som vanligt av  ren vänlighet som konungen väljer att i kraft av sitt ämbete och sin genetiska överhöghet ändå sänka sig ned till kvinnor i de lägre klasserna för att donera lite ejakulat ute i dem. Kungen ser ingen anledning att kommentera det. varför skulle han egentligen göra det? Han kan ju döda några undermänniskor och slippa straff för han står över lagen, varför skulle lagen egentligen gälla för en övermänniska? Det räcker väll med att slaggklasserna åtlyder dekreten? Om de dessutom ibland får smaka på den Monarkiska helgonpinnens blåblodiga skysås ska de väl bara vara tacksamma? Vem vill egentligen lyssna på den påsatta underklassen eller klagosångerna från deras eländiga underliv? Carl-G kommer nämligen inte från lönneberga eller från ocklebo, men däremot kanske han skulle kunna tänka sig att göra ett ståndaktigt intryck i någon sötbakad tös därifrån.

Vi vill bestämt säga att rykten om att konungen uppskattar har en specifik kärlek till flickor som är vegetarianer är bara rykten! -Att hans majestät skulle uppskatta dem mer än andra flickebarn bara för att det är så gott att sticka den köttiga blåblodigheten i vegetarianen är och förblir fullständigt obekräftade uppgifter kring monarkens ståndaktighet.

-Ni är bara avundsjuka allesammans!

-Nu, har jag lagt det bakom mig och dragit te Kina serruh!

ettan eller tvåan eller franska lektioner.gif

Låt oss tala ut om boken, vilken sida vill du vända i rosenbladet?

Majestätets

Ståndaktighet & Allt

om fittans uppresning

Gårdagen politiskt korrekta inlägg som älskas av alla från slott till koja.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: