Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

feminister fångna hos matriarkatet.JPG

Här ser vi hur kycklingklubbe matriarkatet svalt könsrollena såväl som den äkta feminismen

Fast hur många gånger har vi egentligen sett ett öppet erkännande av den helbrägdagörande kraften i den manliga kärleksnektaret? Många har haft åsikter om hur nektaret ska applicerat i allt från de s.k. pornografiska alstren till privatlivets mera instängda kammare där folkhemmets vita tubsocka sedan suger upp de tappra simmarnas dröm om en bättre och friare värld.

Men vem har egentligen tackat de tappra simmarna för sitt oerhörda jobb?

Ytterligare en i raden av så kallade kändisar träder fram och visar stolt hur sperman har påverkat henne, men vart är egentligen tacksamheten tll simmarna i sig? Ska verkligen så många få ta kärlekssåsen för given? Matriarkatet har länge gjort allt för att förnedra männens kärlekssaft genom att smutsbelägga det tappra och livgivande nektaret med värdeladdade ord som saggig osv. Men till och med matriarkatet måste väl  kunna inse att utan sperma så funnes icke feminismen för den är betydligt mer spermaberoende än bag in box vinet är en kvinnofälla. Men ack, kärleken lyser med sin frånvaro för dessa tappra simmare som offrar sitt liv för att uppsöka de mest mörka och skumma platserna här i atlasen, vilket mer än något annat visar att spermaförnekelsen och förnekelsen av spermans välgörande effekter mer än något annat förhärskar i denna värld. Ska vi verkligen ha det så?

Många vänder sig om på gatan när de ser en vacker stjärt signalera genom manipulativa klädesbylten sitt budskap, men vilka tänker då på huru ofta och outgrundligt djupt den egentligen ropar med sina skinkor såsom fenor, till simmarna? Asta manjana baby.

Matriarkatet förtrycker kärlekskraften.JPG

Mjukglassinitiativets alla förunderliga utspel – slicka så rinner det bättre – Så mansförnedrande!

En del ljus finns dock på kärlekens oändligt romantiska himmel.Blogspott som gör gott. Hannas creme bullar, tur att det finns en del som har humor och självdistans till himlavalvet och skådespelet därunder. Håll på er som fetprinsen gör.

 

Kommentarer till: "Utan männens Kärleksaft stannar världen" (2)

  1. Raoul PETE Joacim Parfalk sa:

    MENAR du DIN favorit den Limpan 88 SJUKDOMSSMITTADE varianten som MacFantics Miljardärens ”Annie” o LIKNANDE TVINGAR andra svälja som HÖGRE Vinster TROLIGAST menar ÄCKLIGA ni det

    Gilla

  2. Förvisso är det ju ganska välbekant att den som vågar kritisera matriarkatet bemöts med spott och spe. Men din kommentar kanske är lite väl förvirrad för att bemötas.Måhända måste du reda tag i dina egna demoner innan du tar tag i andras. Men visst tackar vi dig ändå djupast för din värdefulla uppmärksamhet och tid.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: