Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Slottsstängslet och Legobeställningarnas upphöjelse för övermänniskan.png

Det sociala Lego spelet och legobeställningarnas polering, gör det dem vackrare?

Ärade medborgare, i dagarna utkommer en bok som sägs ta upp lite av vad Carl-Gustav har haft för sig i sitt privata liv och leverne. Ett intressant förhållande, en av författarna sägs redan ha fått lämna sitt arbete på grund av detta.Från aftonbladet sida säger Lena Melin att hon inte alls håller kungen bakom ryggen men är det ens i teorin möjligt att använda en titel på någon som har åtalsfrihet och därmed står över lagen och samtidigt påstå sig varra opartisk om inte det sakförhållandet också tas upp? Ska alltid kannibalernas rösträtt avgöras av hur många personer de ätit upp?

Vill du kommentera sakförhållandet var vänlig läs FN’s deklaration om de mänskliga rättigheterna innan du säger något och försök pussla samma dessa fundamentala rättigheter med en åtalsfri överhöghet och födslorättsprivilegier

om du kan.

Stärk Monarkin

Ska staten finansiera rasismens grundtankar?

Om rasismens Grundprinciper

Om människors lika värden frågor till Carl-Gustav

Kungahuset på Entreprenad – billigast vinner

Mohammed Bilderna ur flera perspektiv

Carl-Gustav Önskar mera penningar

100 miljoner räcker inte

Grundprincipen om människors olika värden

Redan verkar boken ha fått återverkningar, en av författarna sägs ha blvit avstängd från sin tjänst som researcher åt de svenska medborgarna på sveriges radio – kanske kan det säga något om det politiska läget i allmänhet och övermänniskans ställning i synnerhet? GP. DN. Men nu vågar en del göra sina röster hörda om att researchern stängs av utan att man gjort en ordentlig research om varför. DN .

Lego Adaptionens sociala apartheid.jpg

Lego adaptionen kring social apartheid – Din rätt till underkastelse

Tydligen så får övermänniskans övermänsklighet ifrågasättas och en del  debattörer menar att just den här boken sätter nya gränser för den litterära eskapismen och tvingar den närmare verklighetens monetära kottesnaskande i midsommarnattens ljumma timmar. Förläggaren försvarar sig dock i bokstavlig mening.

Även Carl-Gustav bör kunna åtnjuta rätten att leva sitt liv som en vanligt människa, vem är hjärtlöst nog att vilja ta den ifrån  honom och därmed fortsätta tvinga på honom det DNA styrda irrprivilegiet att tro sig vara kung över en hel nation? VI stödjer Carl-Gustavs kamp att bli en vanlig människa – för ett sverige i tiden. Och har den vanliga människan Carl-Gustav blivit förtalad bör det givetvis de som gjort sig skyldiga till brottet få åtalsfrihet så att vi alla kan se den intressanta principen i all sin rosaribbade tillämpning. Någon som vill vara med och skramla så att vi kan ge Carl-Gustav med familj ett litet fint diplom för gott värv och rätt till vanlig medmänsklighet?

Jubileums Lö.pngKungabloggens Uppdateringscenter –

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: