Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

 

Den anonyma bloggaren Holgers än mer okända sugfot har enligt säkra uppgifter gått om intet på grund av en smärre olycka där ”foten åsamkats irreparabel skada” jourhavande präst är på väg till Blgg Holger för att se vad som egentligen kan göras! Men handen på hjärtat vad återstår egentligen att göra när en sugfot gått och ådragit sig den irreparabla skadan? Att förlora herraväldet åligger ganska illa stundens mäktiga svårmod och tungsinta allvar.Bättre att skalda vacker åtmot dess minne och märken i fornstora dar.

Å himmel du krökta och grå

Kan du bara slingra dig runt klotet och inget förstå

Biten av stundens herraväldeslösa allvar tog ändå Holger tag i saken och funderade länge och noga, på det liv som ändå varit och på de stunder som vart skuggiga och fina. Och när alla minnen ändå blandats samman så tog Holger tag i uppmäksamheten på sin röst, vilket gjorde att han såsmåningom sporde: Hur jag än vände och vridde på de jag gjorde så är livet inte såsom sig borde utan sugfoten.

Försmådd och aningens andflådd tänke Holger högt för sig själv:

marijuana.jpeg

Från det ena till det andra. Förbudet mot marijuana riskerar att ryka all världens väg om en del av Kalifonierna får som de vill, för nu blir det folkomröstning i frågan om att legalisera marijuana.Visst kan det finnas många anledningar att fundera över det rimliga i att ge den kriminella marknaden monopol på försäljningen av droger och vad det leder till, såväl som att visa att droger har både bra och dåliga sidor, men egentligen inga sådana sidor alls av sig själva. För handen på hjärtat så kommer det farliga och ofarliga i sättet de används och hanteras.

Att röka något överhuvudtaget ger en snabbmatseffekt och äntrar normalt kroppen något snabbare än att injecera ämnet. Det får man väl säga fortfarande?

biometric walkingman Kungabloggen.gif

Kommentarer till: "Blogg Holgers sugfot i tusen bitar" (2)

  1. QueenKatarina sa:

    I usa är dom ju knas,så vad gör det om dom får en drog godkänd.In i Sverige kommer man inte med det eländet. Usch! Tur att sånt schiit är olagligt i Sverige.

    Gilla

  2. Ja, med droger finns mycket underligt. Samtidigt måste man också undra om det verkligen är bra att på lång sikt ge de kriminella syndikaten ensamrätt på försäljningen.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: