Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

passageraren.jpg

Ubernmench mot hitlersamhället, låter det slagkraftigt och bra?

 

Mångfalden är alltsammans

Det första han hade gjort var nog att fördömma Adolf Hitler, för att öppet visa sig stödja det idealet är nog ganska dödsdömt det vet den skickliga folkförföraren.Alltså går NeoAdolf i stället till attack mot de som hotar mångfalden och hoppas att alla är dumma nog att inte fatta att mångfladen alltid är alla åsiktsyttringar, allt annat är i praktiken omöjligt, för bara genom att räkna  bort en del från mångfalden är det möjligt att lyckas manipulera fram att vända detta mot en eller några grupper. För handen på hjärtat om du bara tänker lite så bör nog alla kunna inse att alla åsikter och yttringar är en del av den faktiska mångfalden, resten är manipulation.

Sedan hade Neo-Adolf talat sig varm om mångfalden och givetvis låtit skärselden glöda över de fruktansvärda krafter som är emot mångfalden (välj själv vilken grupp du vill – mångafalden är ju alla) En av de saker alla alltid kan vara vara säkra på är att mångfalden är alla och att de som påstår något annat måste lycka med det filosofiska konststycket att dela upp mänskligheten i mångfalden och enfalden eller något sånt. -Angela Merkels uttalande hade Adolf genast sagt att det är ekonomiska intressen bakom den Tyskhatande haggan. Sedan hade han lagt upp Sydsvenskan, Dagen, Expressen,  på bordet och pissat på den för att samtidigt råkat visa sin regngågsfärgade tatuering över hela den förstående folkhemsballen.  Tänk så ont det gjorde i kuken men han offrade den för multikultis regnbågsskimmer i folkhemsvolangerna.

När man sedan studerar historiken så kanske en och annan känner igen mönstret att det är vissa saker som inte får sägas i vissa klimat och att det just är det som kan vara en av de utösande faktorerna till omvälvning, är det då inte bättre att lyfta på mattan och tala om skiten eller är det bättre att soppa den under mattan? Vad som är skit och inte är naturligtvis inte samma sak för alla. Men om var tionde tysk vill ha en ny fuhrer så säg mig något som bättre kan bära ansvaret för det förhållandet än de tjugo senaste årens förda politik, kan du det?

Eller har du kapacitet att inse att vissa saker som kan verka bra kan leda fram till något dåligt? Om du inte har det får du gärna uppgfinna några nya naturlagar och förklara hur verkligheten annars kan se ut som den gör idag kan du det? Hjälper du till att exterminera de som inte hör till mångfalden? Kanske kan du först lyckas med att definiera vad som aldrig kan vara mångfald? När var tionde tyst önskar en fuhrer vad är du då för människa som tycker att de senaste 10 åren av tysk politik varit bra om du inte förstår vad det skapar?

 

.friscobay.png

Adolf hade tagit fram dessa broshyrer och påstått att någon annan gjort det om de inte redan fanns

Han hade beklagat sig över hotet mot mångfalden och de suppresiva grupperna som var inte var en del av den stora mångfalden bara för att utnyttja enfalden i mångfalden för att göra reklam för ADHD.

Men förhoppningsvis fattar väl ändå alla att alla grupper rimligen hör hemma i mångfalden och den som ställer någon utanför begagnar en intressant princip

Att skaffa sig någon typ av stark relation till Bin-Ladin är oblibatoriskt, antagligen hade Adolf satsat sin förmögenhet i att sälja säkerhetsprodukter mot rasismen och annat vettvilligt. Kanske hade Neo-Adolf visat vad som censurerats på Svenska bloggar de senaste månaderna och kallat det för ett definitivt hot mot mångfalden.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: