Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

För tryggheten med övermänniskorna i tiden.jpg

Var lugn medborgare – Övermänniskorna slår mynt av dig med sina porträtt

Kära medborgare att trycka in sinnebilden av övermänniskan i springan innan du får sätta dig och göra det du behöver det har vi nog alla varit med om, men nu håller den massmediala kunskapen om det på att öka tack vare alla skitnödiga jämförelser.

Det är också därför övermänniskan är präglad på den mellanmänsklia valutan, så att övermänniskan kan slå mynt av din skitnödighet kära du. En tiddning marknadsför den metalurgiska begreppspyntningen kring Ubermench under begrepp som -Kärlek-  Men varför ska egentligen Carl-Gustavs ungar behöva vara fångna i samma tråkiga bur över ubermench som tidigare generationer? De borde väl ha intelektuell kapacitet att inse att de inte är värda mer än andra och därmed också kunna förstå det rimliga i att avsäga sig rätten till fördelar enbart i kraft av sin genetik, för tron på människors lika värden är framförallt inget man bara säger det är ju något man i praktiken visar som det mesta annat här i livet, eller hur?

Tänk vad skönt för Carl-Gustav och släkten att slippa den betungande uppmärksamheten och mycket annat som hör den konstlade rollprestationen till, visst vill vi unna dem rätten att även leva ett helt vanligt liv utan att behöva känna stressen av ett övermänsligt värde som symbollogiskt kattguld kluckande långt nere i den melankoliskt sociala klangbottnen, eller hur?

Under all den marknadsförda kärleken så förstår du väl ändå kontentan kära medborgare? Övermänniskan har ett stort värde och du är fylld med skit så  var tacksam min vän, inte otacksam och sur nu igen.

för alltid beskyddande av din rätt till mindervärde.jpg

För alltid beskyddande din rätt till mindervärde

På andra sidan graven där under stenen kan du försäkra dig om att inte ha missat något av multi-media upplevelserna, vad sägs om en Rolling stones biografi Keith som var med men inte rock n rollade mest. han som gjorde det hamnade väl i poolen och det är det ingen som minns.

Såja, såja, ta dig samman nu! Det skiter väl du i och snart har du dessutom fått nya medborgar präglingar att trycka i springan på de offentliga inrättningarna där du kan lasta av dig dina laster och visa vad du verkligen knåpat ihop i denna vackra värld, så du behöver inte alls vara en sur och  negativ jävel – Hör du det?

Var positiv som Kungabloggen! Nu även Kungabloggen på Netvibe.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: