Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

CCCP-USSR-Poster8.jpg

Ibland växer livet till sig som en vildbuske, det blir stor burrigt men inget blir riktigt bra. Trädgårdsmästaren Thomas Bodström bestämde sig därför att skära i buskagen, dels för den självklara insikten att just under den största busken växer det inte så mycket annat och att man ska kunna dela på det ljus som finns. Att klippa av är inte det yttersta slutet utan början på något nytt.

Riksdagens egna försök att hålla kvar den gamle högerbacken med lite  panikplanering kom lite väl sent och det tog en stund att bestämma sig. Samtidigt som nya fakta kommer i dagen när Thomas Bodström själv föredömligt väljer att nyansera bilden av situationen som helhet och berätta flera nyanser än de svart-vita som tidigare framkommit så kommer också mer kritik mot honom. Det är dags för att vända jorden och rocka kockorna, ploga och plöja, lite rock n roll i spadkonrollen, genom att ta hand om det han själv skapat – Så visst är det block rocking beat i god jord.

 

Flätande åkerbruk DNA tid på jorden.

 Att titta tillbaka på ett händelserikt liv och säga thoose where the days my friend är inte dåligt det heller, det och att behålla den mentala hälsan är värt några år i solen. Det må vara sant att många gått bet i sin kritik men Thomas Bodström är en sådan där gammalmodig jävla gubbe som inte bara talar om solidaritet och sådant utan dessutom visar den mot sin familj och sig själv där den är som bäst planterad.

minnesbeta eller obetalbart rätt elfenben rätt och slätt - vilket fotarbete.jpg

Elefant peller

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: