Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

även kungar är vanliga människor.png

Partiledaren för Sverige Demokraterna SD verkar inte ha fått någon pilljet till årets Nobelfestiviteter men däremot är  han självfallet välkommen hon Carl Gustav som tror sig vara kung. En del kanske tycker det är konstigt verkar det som men varför skulle egentligen inte personen som anser sig vara kung över andra ta emot alla representanter för de som ser till att folket betalar kalaset och därmed stödjer den rasistiska principen om den genetiska övermänniskans födslorättsprivilegier?

När den ena av ättlingarna till personen som tror sig vara kung nu har gift sig och ska skaffa barn med en person som därmed nyss blivit upphöjd till övermänniska, är det då ingen av dem som frågar sig med vilken rätt de anser sig ha att vara prinsessa eller kung och drottning över ett folk som inte valt dem? Eller ingår inte den analysen i övermänniskans verklighetsreflektioner. Att Carl-Gustav säger sig tro på människors lika värden visar väl bara att han i bästa fall inte förstått att ett  kungahus bygger på principen om andras underordning och dennes överordning, om Carl-Gustav inte förstått så är det ett intressant sätt att håna alla medborgarnas och hans egna intellekt.

Att Carl-Gustav själv har åtalsfrihet bevisar ju klarar än något annat att inte ens någon likhet inför lagens finns, likförbannat säger han sig tro på människornas lika värden, tja trovärdigheten kunde väl vara större? (eventuellt kanske?)

ööövermänniskorna.png

tuut

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: