Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

 

Kungabloggen see you and me.gif

I Bodströmsamhället kan vi alla ta bondpermis när vi vill eller så blir vi övervakade av andra (enligt sckräckscenaroior som målas upp), vilket är egentligen bäst ?

Riksdagsmannen Thomas Bodström har tagit semester men enligt de som övervakat förhållandena kring denna ledighet så verkar den inte alls vara godkännd utan mer ha karraktären av en bondsemester och saknar därmed en godkännd ledighet vilket verkar få betydelse på flera sätt. Medan riksdagsmannen har tagit ledigt utan godkännt från sin arbetsgivare så står de stackars riksdagskollegorna maktlösa inför tilltaget och frånvaron, en riksdagsman som vill vara anonym medger för Kungabloggen att en förbättrad övervakning av en del riksdagsmäns arbetsmoral kunde vara av godo, utan att nämna några namn, men hänvisningen är solklar – det går  ett mörkt skimmer genom upplysningens korridorer.

enligt en hemligrapport så rikdas tung kritik mot riksdagsmannen, rapporten lär mer eller mindre säga:  Kom hem eller avgå, vilket torde vara tunga bud även för den mest förhärdade. Vad tycker du är det verkligen rimligt  att inte dyka upp på jobbet utan att vara på semester med familjen trotts att man inte har fått någon ledighet beviljad? I så fall kanske  vi kan se fram mot en ny praxis på den Svenska arbetsmarknaden?

Kungabloggen see you and me.gif

 

Kommentarer till: "Nya semester regler för Svenskarna?" (6)

 1. Granntanten sa:

  HAN VILL VARA PAPPALEDIG! Konstigt jag visste inte att man kunde vara det för en lång vistelse utomlands – vanliga svenskar får ta semester eller ledighet utan lön. Den här juridiskt bevandrade karln han lämnar in ledighetsansökan när han redan rest och utan att vänta på besked – andra skall enligt reglementet ha inkommit med ansökan två månader innan ledigheten. Bodström tar sig egna rättigheter. Men han har ju haft frihet till att göra som han vill länge – är det enligt Lex Bodström som gäller mån tro?

  Gilla

  • Ja, nog verkar det lite speciellt alltid. Borde kunnat skötas mycket bättre om det nu fanns så trängtande behov. Eller så är det så att han kanske har så många sidosysslor att allt annat blir lidande, då kanske han behöver stimulansen av en ny arbetsmiljö.

   Gilla

 2. Har ny blogg. sa:

  Tumme :)

  Gilla

 3. Urban.Medin. sa:

  Han har nog ledsnat. Ask kör ju över honom varje gång han öppnar mun och t.o.m Mona har sett viken miss det innebär att ha en svensk fotbollsspelare i partiet!Det blir nog juridik på heltid för stackars B. Han får väl pension iaf.

  Gilla

  • ja nog kunde det kicka fetare. Kanske är det fotbollen som lockar för här slår försöker han sig på en bisicleta på plenisalen och bänkarna sitter bra fastskruvade, så det hela lär nog rekylera till herrns egna fossingar.

   Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: