Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Allas våran Thomas Bodström har nått en rktiisk punkt i sitt liv och står nu inför ett mycket svårt val, att komma tillbaka och arbeta på arbetstiden eller att strunta i sina arbetsförpliktelser som riksdagsledamot. Men nu när Thomas nekats att ta föräldraledighet så upplever han att det är väldigt kritiskt för sin psykosociala vilja att fortsätta vara riksdagsman.

Herr Bodström har heller inte meddelat om han avser att förändra Svenskarnas semesterregler som helhet och komma med ett riksdagförslag om att man kan åka på familjesemester och sedan begära ledighet i efterhand, eller om det bara är för riksdagsmän som det privilegiet ska  åtnjutas. Vi har dock ställt frågan kanske herr Bodström också levererar svaret?

EAN CODE BOD STRÖM.gif

Ett streck i räkningen att inte infinna sig till plenisalens läsning?

Om inte annat så borde det väl ändå finnas en viss lockelse i att komma hem för att se fågeldansen med SD eller kunna gömma dig från att bli hackkyckling nu när  SD’s kanske något högflygande budget verkar ha fått mötts av ett unisont:Pippi från en ovanligt förenad politiker skara, kommer du inte att sakna det thomas? Eller har alla sidouppdrag vid sidan om heltidsuppdraget som riksdagsman tagit ut sin rätt och familjen kräver sin rättmätiga uppmärksamhet? Hur det än är Thomas känm dig inte blyg för att vänd

a dig dire

kt till Svenska Kungabloggen och berätta hur du upplever det hela i hjärtat.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: