Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Slash Agbir 44.jpg

Matriarkatets manshanterings robot

Trotts att Sverige skickat några övermänniskor till Kina så surar ledningen efter Nobelpriset till en misshaglig varelse som sagt vad han ville säga. Något sådant kan givetvis inte gå för sig, kanske är det därför som möten med Norska och nu även Svenska politiker ställs in ett efter ett? (edit, nu verkar det inställda mötet med den svenska ministern ändå bli av)

Inte heller verkar den heliga Svenska Kungabloggens förslag om att Nobelpriset skulle gå till Israel ha kunnat blidka de förgrymmade ledarna i folkets republik Kina. Kanske kan det blidka Kinesernas onda öga om vi lovar att hålla gud utanför skolan så att ungdomens starka krafter inte förblindas för runkandets och knullandets härliga äppelmust såväl såsom josiga nektar. För någon gång måste vi väl resa oss upp och säga att det ultimata maktspråket trotts allt är att kontrollera andras sexualitet och tillfredställande av grundläggande drifter, eller vad skulle egentligen annars det ultimata härskarspråket egentligen kunna vara? Det är den första gradens maktspråk som grundlägger alla de andra.

Kanske kina trotts allt är villigt att börja producera datortillbehöver som inte är så musfixerade enligt matriarkatets alla normer och de många enkla härskarteknikerna från matriarkatets sida att programera den enkelsidiga mannen bara för att de vill ha sig ett nummer?

 

vill du bara sminka dig eller ha ett nummer.jpg

Vi tar tacksam mot flera förslag på hur vi ska kunna komma bort från den mansförnedrande dominansen på datortillbehörssidan men ändå kunna försälra männen i allmänhet en större och bredare tillgång till offerrollen som helhet.. COM-IMEI porten och mycket annat visar på det härskargalna matriarkatets stora tekniska besatthet. Kanske något mera Piss-Tool aktigt? Rött med halvkassa batterier som slaknar fort?

Kina du som jag för pistolmusen – NU med Äkta Gecko gel i hölsterpedalerna och enrollerandet.

Könsneutral mui kampen mot matriarkatet.jpg

FPS – För personlig säkerhet

Inga mer hot från sexistiska attacksuggor eller nedsättande ord om kukens kulturpolitiska utsatthet, hur man än vänder och vrider på ballen är det bara svarta hål som erbjuds denna stjärna bland stjälkar.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: