Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Utarmat uran eller vi fosfor vad är egentligen bäst.jpg

Ska vi ta tillbaka Nobelpriset från Kina och ge det till Israel i stället? Tydligen har nu Israel erbjudit att låta bli att fortsätta  bygge nya bostäder på ockuperad mark, vilket är ett intressant erbjudande. – I dag tänker jag bara stjäla lika mycket som igår – alltså inte öka! Tänk på det!!! Det är en fredsinvit värd guld, eller är det inte?

Israel har faktiskt besmyckat regionen med så många och stora konstverk som inte fanns där innan, det är många som inte tänker på det när de bara klagar och är gnälliga. fy bubblans. Se bara på den här höjdarutställningen där palestinier och andra genetiska främligar kan se rätt in i betongen med.

Varför klagar de allttid är de bara så jävla sura och negativa? Kan de inte se vad de får de jävla antisemiterna? Muren är människans i särklass bästa uppfinning någonsin, nu kräver vi att Israel ska få lite mer och bättre uppmärksamhet också för alla är alltid så dumma mot israel som alltid är snällt.

FÖrlovad byggnadskonst i Gaza.jpg

Och så kladdar de ned konstverksinstallationen också, men sådana är ju en del araber .- de förstår sig helt enkelt inte på konst. Vit fosfor och murar det är väl ändå nobelt? Det hjälper ju freden för sjutten, fattar du inte det? Att man sedan får fiender för livet beror bara på att alla andra är rasister, fy bubblans. exterminera sådana tankar.

Moderniseringen av mohammed bilderna nu med flera sidor av saken

Kommentarer till: "Israel får Nobelpriset" (1)

  1. Jätte bra sagt!!! *Applåd*/peace

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: