Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

Men allt vatten är inte tårar en och annan svettdroppe lär nog falla över regimens pråliga läppar, som en påminnelse att allt är inte så lätt att i grunden förtiga. Liu Xiaobo grät när han fick reda på att priset gått till honom och började återigen snyfta när han såg sin fru, för en fångvaktare hade haft den stora vänligtheten att berätta om Nobelpriset som förärats honom. Ja många frågor ställs på sin kant och i kina tycker de nog att både Sverige och NOrge är lite upp och ned… som vi skrev i gårdagens inlägg

Men visst är det nog en och annan i andra maktcentra som kan uppskatta gunget s.a.s.

Kungabloggen den heliga white house brown under wear.jpg

Från den ena gunget till det andra..

Vad är egentligen frihet och har verkligen Billy Butt blivit våldtagen av rättvisans hand? Vad ska vi i så fall göra för att få Billy på god fot med rättssamhället igen? Räcker det med stödbön från aftonhaciendan eller måste det till hårdare tag? Eller är det helt enkelt så här att han i kraft av att vara skivbolagsdirektör lurat unga flickor en lovande karriär men låtit förstå att om de får vad de ville ha och trängtade så hårt efter så ville han sticka ballen i dem? NÄr de väl var gjort så ejakulerade han i de unga flickerbarnen och såg dem djupt i ögonen samtidigt som ett finger eller två nådde krysset. Jaaaaa, mitt i krysset.

Att man då lätt bygger upp många som hämdlystna och besprutade unga kvinnor är en sak, men att sedan bli dömd för våldtäkt av flera är en helt annat tycks Jan Guillo resonera, själv så vet  jag inte men det är väl inte fel att försöka reda ut det hela i teoretisk och tankefilosofisk mening när man runkar? Vad tänker du på när du onanerar  förresten? Inte är det väl bara Billy och rättvisans Hand?

Bara TV-spel i tankarna eller kommer måhända även  samlag på fråga.jpg

Unga och dygdiga kvinnor som spelar TV-spel, motionerar, onanerar, knullar och äter rätt om de har lust till det vad mer kan du egentligen begära?

Kanske att karlarna får göra samma sak? Men men allt har ju sitt pris

Vad är ditt?

Queens Road Cinema

Kommentarer till: "Fredspristagaren i tårar" (2)

  1. Lysande skrivet. Vem tycker egentligen synd om en förljugen Billy Butt?

    Gilla

    • Tackar ödmjukast för det!Tja Billy Butt tycker nog väldigt synd om Billy Butt i övrigt är det nog svårt att veta, men det hela sätter ju fingerat på många typers räv och rackarspel. Men visst finns det en viss poetiskt musikalitet i att Billy anser sig baktalad av den något laxerande stämman av den s tåndaktiga i lagens långa arm. Samtidigt som han ändå har rätt till en fair trial, vill minnas en tid för en massa år sedan då en mordåtalad påstod sig bara ha lytt röster som sa till honom att mörda, domaren begrundade noga den åtalades invändning och kom tillbaka 10 minuter senare med förkunnelsen: _-Jag hör en röst som säger att du ska dömas till döden.Sant eller inte men ibland talar ändå poesin igenom, i övrigt verkar en hel del av rättviseskipandet / brott och straff i vissa avseenden vara ett spel för gallerierna.

      Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: