Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Vi ett namn säg gone.png

Splittrat mottagande av fredspriset – Kineserna fruktar ett nytt Vi-ett-namn och andra splittringar Så kanske det var innan också men inte på detta viset Aftonbladet TV  berättar om hur Nobelpriset togs emot i Kina med iskall tystnad. Frugan tror knappt att det är sant för så överraskade verkar stora delar av Kina blivit av Nobels Fredspris att till och med pristagaren blev överrumplad.  Den Kinesiska regimen passade på att släcka/censurera CNN i samband med att de tillkännagav pristagaren. Exlkineser tackar för priset och menar att de gynnar en långsiktig förbättring, andra menar att det var modigt. Själv måste vi infoga att vare sig Kina eller aftonbladet är censurfritt, för de som aftonbladet valt att censurera helt godtyckligt och utan motivering har kunna gå att publicera på Kungabloggens Kinesiska blogg filial, där dessutom andra censurerade artiklar presenterats. Den Kinesiska optimeringen av Googles sökmotorer återfinns dessutom på kugabloggens internationella nödsida i händelse av totalt strömavbrott på internet. Googles Kungliga sökmotoroptimering hittar du på google sites där Kungabloggen har förevigats ytterligare en censurfri filial.   .

abstraction flow verse.jpg

Bilden är godkännd av den Exil Kinesiska Damp rörelsen

Hong Kong

SoHo Hong Kong

Restauran Bar

SPOTLIFE världsmästare i Sökmotoroptimering

Inte bara reklamnedsaggade bloggar godtyckliga raderingar och censur utan även SEO!

Kommentarer till: "Allt uppochned i Kina efter fredspriset" (4)

 1. prometheus sa:

  Särskilt är censuren stark mot avvikande åsikter med mer djup än den vanliga pajkastningen. Men byter helt sonika rubrik på ett debattämne och vips suddas åsikter bort.

  Gilla

  • Jovisst kan det vara så!Den verkliga censuren har nog ofta skett i frihetens sken. Vilket religionernas historia egentligen är ett väldigt långt bevis på

   Gilla

 2. prometheus sa:

  I Kina och i Sverige

  Gilla

  • Kungabloggen sa:

   Var som helst egentligen. Kanske mest där man bryr sig om att vara bra jämfört med andra, då kan vi ju inte ha censur i Sverige samtidigt som vi vet att många försökt censurera SD men metoden verkar inte alls fungera.Skulle Hitler vilja komma till makten idag hade han säkert fördömt Hitler och sagt sig kämpa mot censuren, så klart….

   Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: