Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

vem ska tryckas ned idag då.jpg

Vem ska vi trycka ned i dag då?

De politiska blattarna SD blir behandlade som blattar av ett främlingsfientligt politiskt landskap. Jag och många andra frågar sig varför. Debattinlägg efter debattinlägg varför det måste vara  så svårt att förstå vad verklig bredd egentligen är? Det rymmer alla krafter  på samma yta, kanske bättre det än att de verkar under jorden?

Att behandla ett av de demokratiskt valda partierna med apartheidprinciper är intressant, vad anser man sig vunnit annat än att ha bevisat vilka metoder man anser det rättfärdigt att använda? Vad man gör är egentligen bara att visa hur man kan göra och sedan marknadsföra det i ljuset av vad som just nu är politiskt korrekt, men hur skulle det vara om den upplevda motståndaren själv började använda samma metoder? Att SD nu inte blir vågmästare verkar vara klart, kanske skulle det bli än klarare om så många inte försökte surfa på populismen att betrakta SD som den politiska blatten och därigenom få utlopp för sin främlingsfientlighet?

Det är en intressant handling att ständigt tro sig ha solen i ryggen, en sol som rättfärdigar allt man gör i det politiskt korrekta landskapet, men inser man inte vilket solkors man har i handen och vänder och vrider flitigt på, när en grupp sägs vara de dåliga och de som ska frysas ut? Då kanske man har spelat för mycket spel, eller fått sig ett spel.

 

Den sociala försäkringens minister  fick se sig särskriven från sin post, för Christina Husmark Perssons snack om att lämna posten fungerade faktiskt som ett alldeles utmärkt smörjmedel för att befria henne från de bördor hon fundera att befria sig själv i från. Under dagen väntas regeringen Reinfeldt tillkännage två nya ministerutnämningar, vi hoppas att det sker med bredden längden och den dimensionella rymden i åtanke.

-Skål tamefan!

slapsticken blir bildad.jpg

Det man försöker motarbeta säger ibland något om tillståndet på redskapet man använder

Men hur luktar det?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: