Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Överjaget & Underliget

Med färger och bakgrunder har nu en konstnär lyckats beskriva hur den egentliga övermänniskan skapar och blir till!. Den besynnerliga kopplingen mellan överjaget oh underlivet har fått nytt ljus och tacknämligt varde väl det. Men alla är inte nöjda för kan det verkligen anses vara fint att visa hur verkligheten ser ut, eller ska det förbjudas med en gång?

Eller är det att betrakta som en tavla att beskriva övermänniskans tillblivelse?

Är du också en människa som inte känner dig som den stora massan, är lite ledsen ibland och gillar äventyr och vill vara kung så vet du liksom jag att det verkliga kungariket finns på andra ställen än där den övermänniskans beteenden proklamerat andras underdånighet i kraften utifrån diskrimineringens våldsamma historiska dån. Det finns ständigt nya hagar och jag hoppas att du inte får dig ett spel för det utan vågar gå vidare till den finstämda  baletten  i fittans blogspot.com. Du kan också se den krämiga fitta baletten direkt på video-klipp, vi beklagar dock att det finns andra icke renläriga videos blandande med den heliga fittabaletten.

B lags och C lags tatueringar till övermänniskornas ära.png

B lags och C lags tatueringar till övermänniskornas ära

Här ser vi en annan konstnär som köpte glädeflickor men i stället för att idka samlag med dem så tatuerade han dem med ett ganska avlångt budgetstreck, så nu vet vi alla att de inte är övermänniskor, frågan är vilka som är det och varför. Vad tror du?

 

Vilken tatuering vill du ha – tvärrandig eller långrandig?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: