Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

När man samlar på sig tillräckligt mycket stereotypier för att sedan rikta dem åt ett håll, ja då skapas givetvis en dödsstråle som vi alla vet.För mycket sol och allt blir öken, är det inte så egentligen? Det en gång blomstrande delarna av världen som tex saudiarabien säljer ut sina delar av blommornas blod, dvs oljan. Men vem frågar sig en dag som denna varför växterna försvann? Varför deras liv bara rann ut i sanden.

Bördiga Fiskanden.jpg

Det Bördiga Fiskarna  & Ubermensch

Frukten av Överjag och Underliv

Jungun eller Kim Jung-Un kan naturligtvis inte rå för att han är född i en diktatorfamilj, men vad han kan rå för är om han väljer att ta maken och inte göra något åt styrelseskicket som vilar på ett genetiskt privilegium där de med rätt genetik dvs de som är släkt med diktatorn själva kan bli värdiga landsfäder, egentligen precis samma sak som med Carl-Gustav och familj, varken han eller de andra stackarna kan rå för att de är födda till en ätt som hävdar att de själva är kungliga, men de kan rå för om de utnyttjar den genetiska principen om födslorätt och mervärde, exakt varje gång de begagnar den.

Att Carl-Gustav och Viktoria är precis lika vanliga människor som de flesta andra är nog ingen större tvekan om, varför inte ge dem tillfälle att få känna på det och därmed kunna införa den starkaste monarkin världen hitintills sett till, dvs där alla är kunar och drottningar, prinsar och prinsessor, vad kan någon egentlighen ha emot det? Varför är de gamla tillbakasträvarna så negativa till förändringar, det är väl inte så farligt? Det ökar väl inte på någon hotbild?

Den som är emot världens genom tidernas mest folk och medborgarförankrade monarki ska väl inte få kalla sig kung, allt de gjort är  att vända och vrida på begreppens självklara verklighetsförankring.Våga säga Ja till en verklig förändring för ett Sverige i tiden.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: