Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Ritalin Concerta

Helt förtrollande dyker ordet ADHD eller ADD upp i de mest skiftande sammanhang, nästans samma sak med Asperger fast då ska man gärna avvika mer. Att bara var oförmögen att ljuga ger ingen automatisk uppmärksamhet i det normativt fixerade nyhetsvärderingsrummet. Orsakerna till ADHD verkar vara bland det mest spekulerade ämnet så det är svårt att hänga med i vad som för tillfället är senaste flugan – insektsgift kanske?

Javisst är Omega-3 bra, men det räcker för många inte alls på långa vägar, Concerta verkar fungera bättre kolla in videonn nedan så går väl det fram ganska klart, eller vad tycker du? (från ADHD och ADD youtube) Mer videoklipp. Elvanse

Elvanse

Men för vissa är det dödligt allvar, eller vad trodde du egentligen?

Men få kanske kan berätta om utplåningens historia, eller hur jävla fel det kan gå efter några år när det redan tidigt börjar braka käpprätt åt helvete, kanske är man också snuskig om man råkar berätta om det?  En som överlevt fastän det började gå åt pipan rejält är Madelene Wollnik. I Hennes nyutkommna bok berättar hon dessutom en av historierna som alldeles för sällan blir berättat. Boken heter självklart: Samma Jävla Ångest. och berättar om hur ett liv utan stöd snabbt blir en forst mot glömskans och dödens flod. Men också om att det finns hopp och hur mycket en tidigt hjälp verkligen betyder, gärna innan det på allvar börjar barka käpprätt åt helvete. Det är lång väg från det till att bli Barnens hjältar.

Eller från biggest looser till något på rätt väg.Ja nu är det på allvar, det är fanimej på riktigt, fråga Cattis.

Netvibes aspergers-NPF, Flickr ADHD, Utan kriminalitet och dödsdroger tack vare Concerta. Mer om Flickor – Kvinnor och ADHD och ADD. SvT har också skrivit om folkets genetik.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: