Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Jubileums Lö.png

Övermänniskan vill hjälpa de gemena medborgarna från sin egna självdestruktivitet, nu är det i form av kronprinsessans som är ”beskyddare” av hjärtfonden vilka vänder sig mot det myckna supandet i någon dokusåpa. Nykterhetsförbunden verkar också ha fått igång den sedvanliga hickan.

En av deltagarna i samma såpa fick den sedelärande förmaningen av sin älskade moder:Inget SEX i TV! Något som han tyvärr inte kunde hålla för han hade ärvt egenskaper som inte gick att hålla tillbaka frånsina föräldrar gissar vi. Såpan har äve gjort den forne blondinen Gessle rasande. Nu väntar vi bara att övermänniskorna kan ta steget fullt ut och hålla kurser om hur medborgarna ska leva sina liv och vilka roller medborgarna ska spela i sina egna liv. En värdefull donation av ubermänsklig kunskap tackar vi alla ödmjukast för. Speciellt trovärdigt med tanke på vilka grunder övermänniskans egna ställning vilar på.

Tja vad annat kan vi på Svenska Kungabloggen säga till medborgarna än att: Vi tycker det är fint att övermänniskorna  engagerar sig för att hjälpa medborgarna, kanske kan de också inse att hela tankegången om övermänniskan bygger på att  vara mer värda en andra och att ett sverige i tiden är en monarki där alla kan vara kung och drottning. Det skulle kunna bli världens mest folkförankrade monarki genom tiderna och den som är emot något sådant kanväl ändå inte på allvar kalla sig monarkist, än mindre kung.

Vi är för lika – Låt Alla var kung och drottning – ta bort de rasistiska principerna

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: