Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

kul tur.gif

kul – tur

Men hackar dina tankar

Eller behöver dina tankar Hackas?

 

Mångfald är vackert! Visst är det så.

En kampanj med detta budskap sprider sig nu över landet, men den verkar bara rikta sig till en en del utvalda grupper konstigt nog. Precis som man inte förstod vad begreppet mångfald egentligen står för. Mångfald är just mångfald inget annat, Mångfald är att allas åsikter ska kunna synas och respekteras lika mycket. När man använder mångfaldsbegreppet tillsammans med hälsa för landet för att attackera en speciell grupp då är man inne på en mycket speciell linje. Någon som kommer ihåg när liknande principer sneast användes?

Ordets yta, vad är det egentligen mot dess innehåll?

Varför fortsätter man att behandla SD som främlingar och alienisera sig från deras budskap om man nu verkligen inte gillar det? Alieniseringen och främlingsskapet till budskapet är just precis essensen av att bekämpa mångfalden. Vill dkommentera, så visst men svara gärna på de 3 frågorna först på ett intellektuellt värdigt vis, för om du menar att du ska bestämma exakt vilken mångfald som är bra, så begagnar du väl samma princip som SD? -Hooly Shit!

Är SD onda? Är Rasismen från invandrare värre än rasismen från Svenskar, eller är det samma skit?

Sångerna och doan do do do doa.jpg

Jalapenjos?

Att det folkliga uttrycket kan ta många vägar är knappast någon nyhet. Och visst kan man förstå det, att i folkhemmets mest putsade vita altare där man låser in sig för att tillbedja ledningen eller spola kröken, där kan allt annat se konstigt ut. IFÖ du försår vad jag menar, Gustavsson, där man Låser in sig, Assa vidare.

Men du käre medborgare en sak ska du tänka på!

Att när detta tjafset fortgår  så ska trotts allt SD ledaren träffa den verkliga övermänniskan snart. För  Carl-Gustav och ledaren ska skaka tass.Och strax där bredvid sitter en korsning mellan pruttningen och sessan och ser utled ut. Fastän det verkligen tänjs på de rudimentära banden. Och det var det mina damer och herrar. Det var den svenska korvhybriden. Ni vet väl vart skinnet till korven kommer ifrån?  Äkta gristarmar mina damer och herrar.

Bredband åt folket flashdance.png

Det värsta med all den här skiten är att i kaoset som följer blir det svårt att se vem som ska hålla i klubban och vem som ska bestämma.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: