Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Aftonbladet har en intressant kampanj:Vi gillar olika. Tanken verkar god nämligen att säga Ja till mångfald. Men är det inte något i logiken som missas? Mångfald innebär att också främlingar och gamlingar, ynglingar och krymplingar kan säga vad de vill liksom de som inte tycker om någon av parterna, det är väl ändå verklig mångfald? Aftonbladets Chefredaktör stödjer väl Carl-Gustav med familj trotts att hela idén med den gammalmodiga monarkin vilar på principen om att människor Inte har lika värden och Inte är lika inför lagen – Kungen har ju åtalsfrihet. Så vad kan han  egentligen säga och vara trovärdig? Att stödja principen om andras mervärden är faktiskt samma sak som motsatsen för om någon är mer värd, blir ju någon annan automatiskt mindre värd. Är inte det rasism, så rimmar det i varje fall väldigt illa med FN’s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Att ständigt alienisera sig från SD verkar vara principen, men herregud är det ingen som förstår att allieniseringen från SD när man tex säger att SD är främlingar i Sveriges riksdag då visar man ju sitt sanna ansikte och praktiserar främlingsfientlighet.

Vi är nog ganska många som inte sympatiserar med något av idéerna som SD står för, men i ett politiskt klimat där man inte längre kan säga vad saker och ting betyder, eller ett språk som bedyrats med diverse krinoliner för att låta bra, då vinner den som talar om den verklighet en del inte vill se, men andra kanske är tvungna att se den varje dag. Eller är SD väljarna bara allmänt duma i huvudet? Jag tror inte det, snarare är SD ett svar på något som andra misslyckats med och alienisering från sina egna misstag är nog det värsta man kan göra om man vill lära sig något, det tror i varje fall jag.

Den enkelsidighet som utmärker många presentationer om SD tex: tystades av KG, eller den riktigt enelsidiga: att kärleken är starkare än SD, kanske ändå tar priset i den svartvita alieniseringsprocess som möter nykomlingarna i Svensk politik och den som inte förstår kraften i det kan nog bara vända sig till framtidens väljare och se, för i skolan är SD stora och inte fan går sådan kampamjer hem där, tvärtom så vinner SD mark tack vare den främligsfientlighet de bemöts med. Men där kanske de är närmare verkligheten och lite före sin tid, vad tror du egentligen?

SD toaletterna är här Rosengård barnen fångade i munkorg och slöja.png

Expressen censurerar fortfarande vår SD toalettbild vilken bloggen ADD frestade censuren med. Bilden ingår numera i Mohammedbilderna. och var mer än gliring till SD än något annat, men när till och med sådant censurerasm då är det dags att börja undra. Alieniserar sig från ordet men är uttalad skicklig i att praktisera idéerna och vidareutveckla konceptet som bukett, då har man nog gröna fingrar inom området.

När delar av något registrer kring SD av människor som på ett eller annat sätt haft beröring med SD läggs ut på nätet efter en hackning, ja då verkar kriminalitet vara ok. Men inte ens en påstådd slöjkupp kan väl vira bort det lilla tygstycket att oavsett vad SD står för så behandlas de som främlingar i politiken och delar av det politiska landskapet, varför är politiken så rädda för främlingar i landskapet undrar jag!

Kommentarer till: "-En grillad med bröd tack!" (1)

  1. Har ny blogg. sa:

    Ja bruker säge.Kan jag få en som jag själv ser ut.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: