Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Kvinnor har utnyttjat mäns svagheter i alla tider. Men nu börjar de nya manipuleringsteknikerna sprida sig, kvinnor opererat fittan och mycket annat bara för att kunna få bättre självförtroende som det så vackert heter. Inte ett ljud om att det handlar om att utnyttja de stackars männens svaga sidor. Och de utseendemässiga spammet mot den kärlekslängtande mannens hjärta förskjuts hela tiden. Man undrar varför och till vilken nytta, Så många kvinnor tävlar nu dessutom mot varandra i den bedrägliga förställningskonsten som går ut på att manipulera den stackars mannens hjärta.

Är det då konstigt om de biologiska drifterna tar överhanden om mannen och han lockas att ha sex till någon av manipulatörerna trotts att han egentligen inte vill? Vem kan då klaga på stackarn som inte vill se kvinnan igen efter att förtrollningen släppt? Avlurad på sin kära sperma så vill han inte råka mera illa ut.och varför skulle han egentligen behöva acceptera ytterligare förnedring från sexistiska kvinnor, som inte ens är solidariska mot andra kvinnor?

Nej. bort med acceptansen för de sexistiska attacksuggorna. Nu köper vi oss lådvin blir alkoholister och skyller allt på alla andra, låter det bekant? Men då kontrar de s.k. kändiskvinnorna och lägger ut halvnakna bilder på sig själva föratt bräcka andra kvinnor, för attt hon inser att opponenten också håller på att manipulera för att bryta ned männens motståndskraft mot henne. Men när männen börjar förstå hur utnyttjade de är, ja då börjar den helt känslokalla handeln med mannens härtinnerliga kärlekssaft och det är väl den ultimata saggen på verket.

tänk på möjligheterna för ert företag och allt gott ni gör - framförallt tänk på vad du vill.gif

Även om feminismen som helhet är djupt spermaberoende, ska vi väl inte behöva stå ut med sexistiska bilder från de som handlar med männens hjärtinnerliga kärleksnektar? Vill vi se sånhär spermareklam i framtiden från matriarkatet?

Nog för att alla vill vara oberoende men ändå..

-Bli bekäftad ändå kanske kräver att du själv har andra egenskaper än de som bara sitter på ytan?

-Den framgångsrika kvinnan man vill vakna upp med kanske inte är samma man vill gå till sängs med?

Truth about sperm addiction, Fittans.blogspot.com, Vad tog  kärleken vägen? -Kan vi inte bara vara kompisar?

Kommentarer till: "Utnyttjade män har fått nog!" (1)

  1. Har ny blogg. sa:

    Ja den galne svenke kvinnan får ge sig snart.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: