Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

ADHD Flowers.jpg

Oops aint that your daim?

Kungabloggens nye chefsastrolog skev inlägget om att Marcus birro lämnar redaktionen och går emot slussarna.

Helt fel kanske stjärnorna inte hade om mörkrets rymder som omger dem? För Marcus Birro har nu beslutat att sluta på en tidningsredaktion efter att han fått sin egen bok recenserad . Vi har förgäves sökt bloggexperterna på: ADD nästan som reklam vilka vanligen står nära expressens gestapo och njurmännen, utan att nå någon av dem för en godtycklig kommentar, men vi har vi bloggens pressläggning fortfarande inte lyckats att nå någon av dem. Marcus Birro verkar vara svår att kyssa ihjäl så recensenterna kanske borde fundera över att byta strategi, kyssar är nog snabbare än nuvarande teknik som dock antagligen är bra för att väcka slaskvarningen i gåsapågen.

Fler och fler stjärnor kommer till sverige tack vare filminspelningar och annat gojs. Men vem tänker egentligen på att varje stjärnas lyskraft kräver en svart rymd runt dem?För runt varje stjärnas lysande hål finns det en en massa frolic.

Nyamko har rapporterats skolka från vart tredje möte i EU, skolministern försvarar  skolket med en princip som inte alls verkar finnas i den skola han pläderar för. Kanske var det just för den stora inkonsekvensen han som första politiker i efterkrigstiden blivit utvalt till årets fröken badboll? Eller var det för den Ämabla Elokvensens fromlande? Den västerländska civilisationens riddare kommer senare att bedöma allt detta, mina damer och herrar låt oss omåttligt  stolta presentera Pamela Andersons före detta älskare: Den vite mannen som figurerat i ett tidigare inlägg.

ja å pam.jpg

Pamela själv med vår nye medarbetare:Den vite mannen

Som nu kommer att ställas till svars för varför vi inte har någon civilisation i västerlandet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: