Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

angle of torision momentum.jpg

Dig i tal och skrift

Många av Kungabloggens mest hängivna läsare har mycket intensivt önskat, bönat och bett för en mer komplett bild av denna multidimensionella blogg även på andra plan. En läsare hade försatt sig själv i trans och gjort denna eleganta tavla som lär beskriva den helga Kungabloggen ute himmelsrymden.

Digital skrift

Förfaringssättet var en förbluffande blandning av ny teknik och ren tur. För genom att ansluta normala COM porten på datorn till telefonens IMEI-port så skapades ett  digitalt COM-IMEI-hallå mellan instrumenten, vilket sedan gick att ansluta till färgplottern med vilka jävla skitkablar som helst. Enligt evolutionsexperten Peter Johansson så är det samma sak med människor fast tvärtom, det är därför kvinnor sminkar sig som en COM-IMEI signal, medan män försöker hålla huvudet kallt efter bästa förmåga. Sminket motsvarar alltså färgplottern i den klassiska bildningen inflikar en annan av herr Johanssons personligheter, med det moderata tillägget, blott oss kastratkatter kan motstå denna plottriga färgs förmåga. Varför skulle annars evolutionen ordnat så att nästan bara män blev färgblinda?

Men allt bottnar egentligen i den förbannade kategoriseringsångesten som varje jävla människa går omkring med. Det borde vara dödsstraff på överkategoriserinsiver och andra snabba slutsatser säger Johansson innan vårdarna sakta men tämligen bestämt för bort honom ur tidstymden för detta samkväm, vännnen min.

-så nu nu är du snart ensam med dig själv och dina förutfattade meningar igen.

Teckna och måla till stöd för den heliga Kungabloggen

Den som själv vill bidraga med fina teckningar och bilder till den helgade Kungabloggen kan ladda upp dem till sin hemsida och länka hit, samt varför inte skriva några söta små meddelande så kommer våra underbetalda sekreterare att genast plocka upp dem ur hexadecimalerna.

Här Levenhaupts berömda tavla: Adidas Nokia – Vilken berör den psykodynamiska likriktningskontakten

Adidas Nokia.png

-Men Är tavlan verkligen så mansförnedrande som professor Baumhagel uttryckte i sin bok Den kokta ärtan?

Våra läsares snuskiga funderingar

När Adobe Flash kom till iphonen trodde några tillfällighetsläsare att COM-IMEI- Flash signalen hade med något sexuellt att göra och började yra om toutch n-appar! Fattar du så ofattbart snuskig tankevärld en del har då! Har de inget annat för sig än att sortera vad som kan tänkas vara snuskigt och inte? Eller går deras världsbild bara ut på att skapa sig sitt lilla personliga dockskåp med rena och orena tankar samt personlighetsgalleriet som sägs tänka dem? Borrat eller Borat, det ligger ganska lika på tungan, men bäst är väl ändå ett rejält mushantag när man spelar counterstrike + ett fett pinnminne som man kan tömma alla sina sinnen i.

En etta i din nolla

Då ba, ja bah, liksom q-bah, Castro och röken.

Ni svassar runt det hela utan att komma till kärnan, ack ni äro såsom elektroner mina barn.

Kommentarer till: "COM-IMEI och andra digitala skrönors Helighet" (2)

  1. Underbart jobbat!Men framförallt väldigt annorlunda. BRA!Bloggsfären behöver verkligen bredd

    Gilla

  2. Tack det var roligt att höra!Bredden var något vi ville strunta i för vi är alldeless för lata för att stå emot det politiskt korrekta och censurivern hos varje potentiell gestapo medlem. Däremot vill vi ha rymd och insåg efter ett tag att längden inte är någonting i längden ensam. Höjden är också svindlande helt ensam, så efter att ha analyserat läget insåg JAG att bredden faktiskt är en höjdare i längden!Hey Space!And the amazing grace…

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: