Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Ankerborgs Joakim och kvackeriets nya ansikten. kvackare som kvackare.jpg

Marknaden mina damer och herrar! Varför ser den ut som den gör egentligen?

Organisationerna PRO och SPF har gjort ett gemensamt upprop om en bättre läkemelsöversyn där de menar att en en läkare ska ha totalansvar för patientens hela läkemeldesbehandling. Förslaget rymmer en rad bra idéer vilka i all egentlighet är ganska självklara, så vilka krafter motarbetar ett sådant förslag egentligen? De rödgröna tar till och med upp fallet Gulli under några förslag hur äldrevården ska förbättras. Gulli förlorade 11 år av sitt liv på grund av felmedicinering men bara får 580,000 kronor i ersättning för det så tycker hon naturligtvis att det hela känns som en örfil för Gulli som egentligen vaknade till liv av en enda anledning: Läkarna ansåg att hon låg på dödsbädden så de satte ut hennes medicin, något som fick henne att vakna till

Tjäna pengar är ledordet – hjälpa dig är insäljningsargumentet

När Astra Zeneca betala 3,7 miljarder kronor i en förlikning för att slippa böter och rättegång så var det självfallet något de gjorde helt frivilligt, eller hur? För Asta Zeneca erkände inte att de gjort något fel, tvärtom, de betalade och hävdade sin oskuld. Låter väl sannolikt och bra. Härlig kreativitet det där att uppfinna nya naturlagar när de  behövs som bäst. För det är väl aldrig så att just detta mer än övertydligt visar vad som betyder något. Att hålla en fin fasad och ett gott leende, det borgar väl för hur trygg den privata läkemedelsforskningen egentligen är?  SvD, Biotech, Newsdesk, DN,

När bara marknadskrafterna råder då konkurrerar vinstintressena ut hälsan

BLÅST PÅ 30 MILJARDER Kan det någonsin finnas några rimliga ursäkter för dessa horor som säljer andras själar? Vi vet att många äldre har drogats bort till en sämre hälsa, några har skott sig på det hela men har det någonsin kostat något att våldta de svagas hälsa och krossa deras sista hopp? Ju mer man stjäl desto bättre är det, för till slut har man stulit så mycket att det inte kan kallas brottsligt, nej herregud det är ju affärer.Bizznizzzvetduh.

-hur trodde du annars det var möjligt att 3000 svenskar dör varje år till följd av vanvård? Någon ny naturlag om systematiserad otur? Marknaden mina damer och herrar, marknaden!

Astra Zeneca Döden – Ett Gott Hjärta oss Kannibaler emellan

Läkemedel är väl medel som läker finns det några medel som läker.jpg

Låt oss kämpa för att Carl-Gustav med ungar ska få högre apanage och fortsatt åtalsfrihet och kunna mutas hursomhelst. Kungen av de antidemokratiska principerna måste stå över lagen som en sann övermänniska.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: