Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Här har vi U-båten! Till slut visade det sig att detta fenomen till och med kan förklara saltspråren på land. Det kom från en älg som uppfattat signlaer från en brunstig älgko i närområdet och saltspåren som de militära säkerhetsexperterna uppfattade kom sannolikt från en lätt rinnande men ändock pigg älgballe.

Carl Bildt har inte gått att nå för några kommentarer kring fenomenet. Han hade inte heller tid att lämna några kommentarer när uppdrag granskning gjorde sin analys av U-båtsaffären, trotts att han uttalade sig tvärsäkert för en samlad världspress., men det kanske var mer för att hjälpa kompisarna inom någon industrigren, för någon rimlig förklaring till fenomenet har han fortfarande inte kommit med trotts att han uttalat sig för Sveriges räkning.

Det submarina fenomenet nedan handlar dock mer om att samla pengar till försvaret och sådana där grejer man fiskar efter på lite djupare vatten.

 

Pengarna man får för den verkliga pantningen kommer att dubblas nu i dagarna, men är det verkligen för mycket begärt att medborgarna också ska kunna panta alla pantade uttalande som mer eller mindre saknade grund men som kostade skattebetalarna stora utgifter?

Kanske de pengarna redan runnit tillbaka under broarna? Många är säkert tacksamma över Caral Bildts insats och har säkert visat  det på ett betryggande sätt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: