Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Får sämre vård än andra, för flickor ska klara sig själva och är något fel så söker man främst efter sociala orsaker, för  pojkar är det biologiska förklaringar som gäller. De yngsta och svagaste får som vanligt betala priset för de vuxnas förljugna könsroller.

ADHD och ADD är en diagnos som kan rädda liv, så varför är pojkarnas liv mera värda? För Jan Björklunds skola verkar inte ha levererat vad den lovar, däremot så verkar den skickligt verka för en segregerad skola.

Video om kriminella som verkar kunna sluta med dödsdroger tack vare Concerta.

Maria Wetterstrand, kanske inte skulle vara mitt val men ändå ett mycket bra bevis på att du visst kan vara kvinna, seriös påläst och inte behandlas sämre eller få andra frågor än andra! -Varför? Tja, det bör väl kunna ha att göra med det faktum att hon prioriterar fakta och faktadebatt och inte försöker sminka fram någon falsk kvinnlighet som rekylerar tillbaka. Hur jävla konstigt kan det egentligen vara? Proffs helt enkelt, trevligt korrekt och beläst, så visst behöver man inte alls vara manhaftig för att ge sig in i politiken.

Herregud för en del räcker det med en pall lådvin så är det bara att sätta sig och pissa lite varstans och om någon ser så är det alltid patriarkatets fel, vem fan annars liksom? Sedan kan man gärna hylla någon ideologi som är ansvarig för de största massmorden på jorden, varför inte kommunism? -På toppen av den rulltårtan sätter man sig och snackar skit om män och låtsas vara solidarisk när allt man gjort är att föra feminismens verkliga trovärdighet långt tillbaka. Inte ens Hitler döda väl lika många som kommunismen?

images.multiply.com/multiply/multv

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: