Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Någon måste börja tala ut om det hela, är det verkligen ok att en kvinna böjer sig fram och visar sina könsdelar (det så kallade fitthålet)?  Eller är det så att mannen rent fysiskt ofta får erektion av sådana handlingar för att hans genetik ganska ofta verkar vara skapt till att gilla köttätande blommor?  Men vill han egentligen knulla den framåtgböjda slynan eller är han bara ett offer för sin egna genetik och att kussimurran i själva verket är urtypen av mansfälla?

Männen i minoritet under matriarkatet

Ja, nu börjar flera ur minoritetsgruppen göra sina röster hörda och det är minsann inte alltid härligt att få en fitta uppkörd framför sig. För männen ska väl också ha rätt att bli chockskadade av ett olämpligt exponerande? En fin och muskulös livvakt som kanske som män ibland är lite för godtrogna när det gäller kvinnor fick gång på gång se sin arbetsgivare blotta sin kussimurra (fitthhålet med omkringliggande anatomi dvs blygdläpper och ibland även delar av klittan) trotts att hans arbete bara var att beskydda henne från yttre hot.

Jämlighet, vart  tog du vägen?

Kanske tar en del kvinnor kuken alltför given och förstår sig inte på något  bättre än att försöka manipulera de godtrogna männens sexualdrift? Gång efter gång så står de ut, för de flesta vet att den som säger att den inte gillade fittaförevisningen kommer att bli utskrattad, men kan man då egentligen tala om att mannen som exponerades för den köttätande växten hade något egentligt val? Arbetsgivaren och könsmaktsordningen torde i detta fallet ett reguljärt tvång att sexuellt tillfredställa den överordnades köttätande växt via att introducera mandomen i venusfällan, fastän han kanske inte vill på riktigt innerst inne utan fick ståkuk av sin otämjda genetik och ejakulerade för  husfridens skull. Ska vi verkligen ha det på detta viset?

Är inte fittan en värre mansfällan än vad lådvinet är en kvinnofälla? Sedan må det vara så att vissa gillar det men hur många kvinnor kan egentligen ta ett nej?

the science of the male joystick according to the matriarch.jpg

Är mannen bara en joystick & en playstation mellan jesus och sminklådan i Matriarkens liv?

Ytan och innehållet

PÅ ytan ska man inte tala om fitta och kuk för de ska det undermedvetna få måla fram. Detta förhållningssätt leder självfallet inte fram till något annat än en djupare fixering och inget annat. Även i Sverige ökar antalet som vill ta reda på det ofödda barnets kön, det är bara att doppa en sticka i moderspisset och abort pga av kön kan inte stoppas enligt socialstyrelsen, ursäkta mig men är inte existensförnekelsen den ultimata könsförnedringen – Du får inte ens stå i kön till ett eget liv.

Men som vi alla vet så är det väl kvinnor som är kvinnans värsta fiende den roll som länge inneburit att ha hand om det nya släktets mest präglingsbara år kan inte bara svära sig fri och skylla allt på patriarkatet som matriarkatet brukar göra. För när allt kommer omrking är vi väl oftas våran egen  värsta fiende, såvitt inga naturlagar tillkommit det senaste  dygnet gäller väl det feminismen också?

Så den stora frågan är egentligen: Vad har kvinnor emot kvinnor?

Vad är det för kvinnor ni känner egentligne och varrför är ni så  jävla negativa till kvinnor, allt kan väl ändå inte bara bero på matriarkat, eller gör det? När ska kvinnor sluta med den vidrigt sexistiska könsförnedringen mot kvinnor? Sitter det oförlösta hatet så djupt att det inte ens kan erkännas utan ständigt måste  skyllas på allt annat?

Attacksuggan’s Sexistiska Skithusstalagmiter

och Antifeminismen i allmänhen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: