Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 Spegelbild kanske? Vågar vi fresta på din negativa tro?

Orgasmfejkning för män Den vita lögnen för män

Könskampen och att bli tagen på allvar

Kungabloggen som jordens maffigt stora goda tutte - gåvan till mänskligheen.png

Många medborgare bär i tysthet en undermedveten önskan, en hemlighet som ruvas.

För någonstans vill alla hitta på ett bra sätt att säg: Kungabloggen är som den stora moderliga tutten för världen, så osjhälvisk krämig och god, kämpar mot befolkningens minor och trålar bland alla hårda ord. Många är de uppsminkade kopiorna som reser runt och ska hjälpa till, för  det ligger som vi alla vet en hel del pengar i att verka osjälvisk. Man kanske får undra någon dag varför en del hjälper till anonymt och på längre sikt när andra alltid har ett mediauppbåd i hälarna när de så ”osjälviskt hjälper” och samtidigt får ibetalbar reklam inte sällan på förstasidorna för sin insats. Alltså reklam som till ett värde som inte går att köpa för pengar. Vi kvinnor håller naturligtvis i ordets yta fastän bristen på kvinnlig solidaritet utgör ett större hinder än vad männen gör, sminkandet och lögnerna är ju i sin essens kvinnans sätt att slåss mot andra kvinnors attraktivitet, välförankrad och fint fastsatt i individens mindervärde och burkaförsedda anledningsfönster, man tror sig må bättre av det,liksom. Hörrudu alltså va. Det är ju en rättighet att slåss mot varandra – vadåråh liksom alltså va. Den håller vi kvinnor hop om.

 

ett gott hjärta och social kannibalism.png

Angelina pruttar runt och försöker imitera Kungabloggens naturliga godhet, utklädd och som många kvinnor nuförtiden med ett förvandskat utseende i syfte att manipulera omgivningen att hon ser ut på ett sätt som hon inte gör under sminkets yta, ja ni vet de dagliga lögnernas mördande verklighet och rätten att ljuga för varandra i livets mest intima situationer. Men lyckas de någonsin?Javisst lyckas de! De lyckas dag efter dag att ljuga sina medmänniskor rakt i ansiktet med en förställd bild av sig själva och lögnen att vara något de inte är! Och det mina damer och herrar måste väl ändå vara den mest omhuldade teatrala lögnen i mänsklighetens historia.

Vi ger av vår förställda skönhet som den dagliga lögnen, se så femint Vågar man fråga hur förljugenheten kunde bli en så hyllad stilikon?

-Men den rättigheten och inget annat är väl värd att dö för? Rätten att ljuga dig rätt i ansiktet precis som i går och i förgår, vad trodde du egentligen annars?

När kvinnor sextrackar tas det sällan på allvar och handen på hjärtat har någon kvinna blivit dömd för det?

 

Kungabloggen på lögnens dag och maskeradens marknad när de döda lever.png

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister

trollstavens kulturpolitiska utsatthet

Men det finns gott också

Den verkliga kvinnligheten inser att kvinnlighet inte har något med skiten ovan att göra. Tacka fan för det, på planktet står ett gäng förljugna ochsexistiska förställningsmonster och förtar trovärdigheten. KOnstigt att de kvinnor jag känner inte beter sig så och ständigt snackar skit om männen och blir offer. Jag kräver riktig fitta och någonstans ska vi börja.

-Mamma vilken go Fitta du har-

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: