Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

kungabloggen mobben söker sina idoler

Expressens Marcus Birro har nu tagit ett par sexistiska kontorssuggor under armen och vandrar nedåt strömmen med tända facklor under stor vemod med allvarsam sorg. Men mitt i detta vemodet ska vi inte alls glömma bort att detta är en lynchmobb. En mobb som med tiden kan få ödesdigra konsekvenser om vi inte springer i kapp och stoppar dem.

Rock the klassbah

Vår samtid håller på att förändras snabbare och snabbare men vem trodde detta var möjligt bara för ett par veckor sedan? Nu står han nästan naken och skriker vilt vid slussen åt förbipasserande tyska turister. Inget är sig likt… vad håller på att hända? Även förändringarna håller på att ändra sig, inget är förändrat men ändå är inget sig likt

Hur kunde det egentligen ske? Nu åker njurbältena på!

Kungabloggen nej till censur Phon Y and The Broadninings of the Podcasts.jpg

Sanningen är att ingen egentligen vet, men sitt du och pjollra med din ipod eller knappa på mobilen och få roliga SMS, men glöm inte att skratta, det är jätteroligt och viktigt. Se allvarligt och upptagen ut, liksom koncentrerad, så går det nog vägen till slut ändå. Vi behöver just det där splittrat sönderbräkta skrattet från de kulturella avgrundernas katakomber, hahaha, roligt sms. Som en lite köldrysning från vindknäpparna i norr. heh e.

Jämställdheten är på väg in?

Allt kan väl ändå inte bara vara en saga?

-Kanske har det svängt nu och inte bara kvinnor kan ta av sig nakna och tjäna storkovan? Ofta till sina fäders stora förskräckelse. Är pappa stjärna kan  jag visa mina asteroider tycks en del tänka och samtidigt passa på att slå mot männen med dödliga vapen. Men när det avslöjas att kvinnorna tjänar mer, ja då blir det liv i luckan och skrik skrän och tårar, är det verkligen så viktigt att ständigt dölja mannens offerroll? Gothbarbie vågar kämpa emot spermaföraktet, gammal moralsås och pjoller fnoskigt moralförtryckande sexister.

Män straffas alltid hårdare

Inte en enda kvinna har fällts för sexköp sedan lagen om sexköp kom till. Så visst stämmer matriarkatets gamla konstruktion om att kvinnor alltid ska ha lägre straff för sammabrott, något vi idag vet är en statistisk realtitet. Detta samtidigt som mer och mer fakta visar att mannens sexualitet är skör och känslig. Att männen generellt är hänsynslösa och hatar kvinnor är en myt som matriarkatet framgångsrikt spritt, för handen på hjärtat vem känner egentligen en man som hatar kvinnor?

Med detta sagt kanske det kan bli lite ordning i debatten och inte så förbannat tvångsmässigt svart-vitt? Bara för att attentatet mot männens sexualitet pågått så länge så saknar det väl inte nyhetsvärde? Men hur kommer vi egentligen åt de sexistiska kvinnoäcklen som utnyttjar den ensamme mannens stackars fina kuk? Vågar vi fråga matriarkatet om det ens är tillåtet att diskutera offerrollens fördelningspolitik?

Orgasmfejkning för män Den vita lögnen för NU Också för män

Attack-Suggan och andra Antifeministiska sexister

Könskampen och att bli tagen på allvar

trollstavens kulturpolitiska utsatthet

Repetitativt tänkande

Framtidsfakta

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: