Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Hooly Shit Kungabloggen special toalettupplagan.jpg

Analblekt stjärna fastnade i Svart hål fortsätter… För Paris är huvudstad i sin Hiltonvärld. denna gången dock inte för att ha gömt knarket i sin teddybjörn som en annan kändis gjorde, ty för Paris så duger inte det! Nej, in med i fittan bara, där vilar knarket tryggare säger de som tror sig veta. Officiella Svenska Kungabloggen är naturligtvis oerhört chokerade över det hela och vet inte vad vi ska säga, annat än usch och fy bubblans. Men vilka substanser kan man egentligen annars ta än knark för att vara någorlunda trygg om att veta att det färdats i stjärten på någon eller kanske till och med i fittan?

Paris verkar dock inte ha haft knarket i fitthålet hela tiden för att när det ramlade ut framför polisens fötter så förmodar vi att det inte ramlade ut direkt från fitthålet? Eller vad tror ni?  4 års fängelse riskerar hon nu och stjärnadvokater är engagerade. Hursomhelst så får den lilla väna Paris lite skumpa för 35 miljoner om hon blev så glad att hon hoppade upp och satte sig på den kompis som bjöd våra inte kungabloggen spekulera I.

kungabloggen mobben söker sina idoler

Övermänniskans mervärden permanentas i metodologins pappiljotter

Aftonbladet och många andra tidningar ägnar sig gärna åt personjämförelser och för att sådana ska kunna ha någon relevans i den allmängiltigt luftfattiga stratosfären så måste ju de som svarar svara på något ansikte som alla känner till. För hur ofta ser du att någon svarar Elvira Grötfager? Nej, när sådana undersökningar gör så brukar de svarande få några alternativ. Det är därför kanske inte så konstigt att övermänniskor som har mer värde än andra (i varje fall jorunalistiskt enligt de människovärderande journalisterna) hamnar på toppen av dessa listor.

Är den rasistiska principen  verkligen så vacker?

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: