Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Mc Sesamee – öppna dörrarna för privatisering av samhällets tarmsystem

Vad är vi utan infrastruktur egentligen? Ryggradslösa och tomma eller bara stumma av fromhet? Människor vill inte att ungar ska suga så mycket, gnälla och vara jobbiga. Med de nya privatiseringsalternativen så kan både skola, barnmat och betyg skötas av privata företag som gör bästa jobbet billigare än vad det klokaste och mest genomtänkta alternativet, så vem kan egentligen klaga?

Glöm ursprungsbefolkningen

Med Mc Sesame tar vi dessutom bort kunskapen om ”se same” dvs att urpsrungsbefolkningen var genuina svartskallar och invandrarna sedan dess var gother svear och annat löst pack som döpte om landet Sapmi så många gånger att det till slut kallades Sverige.

Mc Suga med Ronald clownen du vet.jpg

Slangmatning och tömning

I stället för dessa fina skyltexemplar kan tarmsystemet slagndräneras vilket rönt en så stor framgång hos daghemskedjan det lyckliga barnet ltd.Då slipper ungen besväret med att skita ned blöjorna och ulka och allt annat ungarna har för sig med maten.  Tavck vare fastfood slangarna så får ungen näringslösning enligt ISO-standarden48-9112-4 och dessutom 4 gånger mer än det rekomenderade dagsvärdet av det så åtråvärda Escalopum vilket  gör ungen en stor tjänst. Med färre och färre som ammar, och en underlig ammningsfientlig antikultur som växer upp, vad ska man egentligen göra annat än att – Fram med pattarna, framtiden ska ha schysst käk.

Kungabloggen den heliga.gif

När sedan enheten ska in till betygsstallarna så är de redan invant med slangarna, en busig unge får helt enkelt mindre mat och mer skit  i magen, vilket löser alla ordningproblem och tväremot vad den bångstyrige ungen vill så bli dennes skoltillvaro billigare för de prismedvetna förortsföräldrarna.

Open Sesame är ett annat alternativ från privata näringsbanken, överskottsvärmen från slangkontentan går sedan direkt till steroidbiffarna i näringslösningen så att kretsloppet är lika slutet som tarmsystemet, det känns tryggt att veta.

den vita mannen.jpg

Den vita mannen gör underverk för människan som helhet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: