Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Carl-Gustav som tror att han är kung över Svenskarna, delade i dagarna ut lite pris såsom sig brukligt. Björk  fick ett pris och Robyn applåderade och upprädde plus en rad kändisar var där och såg på när polar priset delades ut bland annat till den fantastiske Ennio Morricone.

Pris till Carl-Gustav och den gamla bärnadottismen?

Frågan är om det inte är dags att ge Carl-Gustav med familj ett pris snart? Dels ett pris för att han säger sig tro på människornas lika värden när hela hans ämbete bygger på raka motsatsen och den samma grundprincip som rasismen, dvs att vissa är värda mer och andra är värda mindre. Att födas till kung kanske innebär att man blir kung över någon eller några, den som inte förstår att det ligger en människorvärdering i det kanske heller inte ska försöka sig på att ens låtsas vara kung? Förvisso är det en kunglig lögn, men därnågonstans räcker det också.

Ska Staten Finansiera Rasismens grundtankar?

 

Önskas något mer än förbjuden satir.jpg

– Stärk Monarkin –

Varför inte i stället ge det nutida Sverige en av världens starkaste monarkier genom tiderna samtidigt som den gamla rasistiska principen skrotas, pantas och byggs om till något modernt. Ska den som säger  nej till den starkaste monarkin genom tiderna verkligen få vara kung? Eller är det just den som säger nej till ett sådant förslag urtypen av person som verkligen är negativ till en monarki som helhet? Många kanske är negativa till att skrota den gamla rasistiska principen, men de kanske kan lära sig att leva med det? Läs igenom bägge länkarna om det är något du inte förstår.

Kanske priset till Ubermensch of the year låter som en verklighetsbeskrivning i från årets gestaltningar, men kanske mindre bra i det politiskt korrekta sammanhang som det är viktigt för en person som inbildar sig vara kung att synas i. Att tala om människors lika värden är en sak, men med vilken urval av påfågelsprinciper från den fjäderbuketten hittar man nog ingen logisk sanning som kan ta bort det faktum att monarki ofta bygger på ett genetiskt privilegium. (inlägget nedan från – vi som stödjer principen om människors olika värden) Låten dem njuta med gott samvete, varför ska de inte göra det? Den som inte ser pricipen kanske tillämpat burkatvånget för att slippa se verkligheten?

protes befolningen kan höja sig.jpg

 

Kryckolja till allmogen och mer tal om människors lika värden, när vi med handling visar oss stödja rasistiska grundprinciper. Länge leve lögnen och allt annat som kan fenissa bort bilden av verkligheten med gnistrande glans och en hel del fejande förstås.

-Du, ska inte vara sur nu igen! Här har du lite porr igen, naket röntgat och klart!

emersob ftittipaldi.jpg

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: