Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Den magnetiska kvinnan har gjort ett rendes vous på löpsedlarna, nu handlar det om en kvinna som enligt uppgift får metallföremål att atraheras av henne, konstigt nog inte en rad om motsatsen, dvs att hon skulle attraheras av metallen utan bara tvärtom. VI tackar och tar emot informationen och tänker lite på tänkbara olyckscenarior som kunnat hända om hon deltog i filmatiseringen av TV-programmet:Ballar av stål.

For red eyes only fidels pudel Kungahuset.JPG

Visst inte att säkerhetstjänsten brukade svarar så snabbt på vem som var deras antsällda och inte. När det gäller Castro så verkar en del dock lyssna väldigt noga för CIA svarar att man inte har den ene eller andre som anställd, och vän av ordning förstår självfallet med en gång att det inte kan vara så speciellt inte om säkerhetstjänsten svarar så snabbt.. Att så länge ha haft tillgång till exakt vilken satelittelefon som användes av Usama bin Ladin men inte kunnat fånga honom är imponerande men bevisar just inget  mer än det.

Kungabloggen den heliga.gif

Han verkar också ha skyddat sig från att bli påsatt av alla kändisglada matronor, kanske det också är vad som räddat Usama bin Ladin från Matriarkatet? Då hade vi alla fått veta allt om ” de hemliga sexvanorna” och allt annat som förslagna kvinnor publicerar för att tjäna än mer pengar på bekostnad av männens privatliv. Men men, sådant är ju matriarkatet och alla vet om det. Har du några frågor om det varför inte ställa dem till dig själv?

Ernst i soffan innan deppen.jpg

Nej, då känns det allt tryggare hemma hos Ernst, när han lägger upp sina barfotafötter på pallen och sippar lite vant på glasranden samtidigt som den väna fröken beredes på en historia om hur urtiden simmade in bland träden över floden.

-Du kan gå nu, men glöm inte bort att svälja innan!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: