Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Tidsrymdernas sång – Pippin?

Paris Hilton som fått den berömda filmen one night in Paris uppkallad efter sig kanske visar att vi trotts allt kan lära oss något av kändisarna. Paris har redan tidigare varit i hetluften för sitt kokain användande och nu var det dags igen.  Svenska Kungabloggen är här ganska osäkra vilka samband man egentligen kan dra av det hela, men att kokain kan bli ett svart hål för många känner vi till. Kanske en förklaring till en plötslig ökning av antalet hispiga människor i Miami i mitten av 80 talet? En hög chef i London visade i praktiken hur alkohol och kokain kan fungera tillsammans, ett svart hål blev det efter att chefen haft en räd på parkeringsplatser i närområdet där lyktor och annat smaschades. EX SVD GP

Gravitationen utan ljus

En som umgåtts substansiellt med kokainet har upptäckt att det inte bara var vitt som sipprade in, utan det blev till slut en ordentlig black om foten. Man liksom öppnade sinnet som en nöt med crack, men förstod  inte att nöten tog stryk av det hela, eller att nya kärlekar  efter denna är svårtt att få. Den här kärleken skymmer liksom sikten för allt annnat och är det verkligen kärlek eller är det bara tvång?

I will always love you

Lets talk about enviroment baby.jpg

Kokainkarriären

Det verkar inte vara bara en engångsföreteelse att just kokain kan leda ganska långt bort från det man en gång hade tänkt sig, för inte sällan känns det just då som att man kommer närmare när man i själva verket kommer längre ifrån. En ganska intressant sak med just kokain är att det hämmar både dopamin och serotpninsyntesen, vilket gör att den som har anlag för det kan bli betydligt deppigare efter användandet.

Följande är ett citat från delar av I Ölpråm nedför Mekong – III Dessa drömmar om rötter.  Ack,  tittar noga på upphöjningarna i marken och tänker på hur det ser ut inuti husen, när gravarna snabbt har förvandlats till bord och stolsbänkar med lite korrugerad plåt runtomkring.Vem bryr sig då om tuppen skiter i osannolik fyrtakt på gravstens gallret? Har du aldrig sett det kanske du aldrig kan förstå  hur sängarna hos billigaste bordellerna i Crack Shoo-Bang kvarteret är funtade, när  begärens mål gnids utmed gravförslutningslocken så att  fejkmarmorn blir gipsrök. Hur skulle annars ett bombastiskt kåtslag väcka den urkryptiska dödsförlockningens klockbotten

Den som aldrig skådat fejkmarmors ohämmade hädangångsimma kanske bör vänta med att se den knullas till spånrök efter crackpipan, några meter från en Jesus som låsts in på grund av stöldrisken.  (fortsätter i länken ovan)

-Är begären kryptiska, sångmästare så säg

kungabloggens vandringar i linan och vinjettens nysare.gif

Att Övermänniskan Madälään (fonätiskt mutval) skulle ha något groll med sin broders nya flickvän på  grund av eventuella blekningar tänker vi inte kommentera, däremot står det klart att man heldre baktalar än tilltalar föremålet  för den såta relationen. När Kungabloggen frågar en av världens främsta experter hur vi kan lösa det hela kommer det överraskande svaret att vi bör överväga att bjuda in dem till Svenska Kungabloggen för samtal, där de medtager sina föräldrar och annat så kan vi kanse lösa konflikten mellan övermänniskorna, genom att helt enklelt hjälpa övermänniskan.

-Hey Space!

Mer Pluto för Uranus än Venus på Saturnus.png

Vi får hoppasatt alla i matriarkatet inte tänker så om mannen

Sedan får vi ju inte glömma och offrerrollslalla pojkar gossar och män på samma sätt pjollriga sätt som tex tetrapackvin skulle vara en kviunnofälla…..

En genusfälla vid könsumgänget?

På vilket sätt kan nu detta vara könsförnedrande för pojkar, gossar och män undrar säkert våra älskade läsare, tja det är ju svårt att direkt säga bu eller bäh i frågan samtidigt som de flesta antagligen hör en röst inom sig som säger att den som bleker sig i prutthålet antagligen vill göra det attraktivare för omvärlden och därmed riskerar att påverka unga pojkars situation så att de kanske känner sig tvingade att ta äckliga och orena flickor i prutten fastän de egentlgen inte vill? Har de inte det svårt redan med skola, finnar och allmänt svettigt jävelskap?

Kommentarer till: "Analblekt stjärna fastnade i Svart hål" (2)

  1. roffe g sa:

    vem är störst lycksökare madde eller prinsens flickvän? våra skattepengar vill madde väldigt haså hon kan åka på sina resor ut i världen. mvhrolf

    Gilla

  2. Hej Roffe :)Ja, utan att vara personligt bekant med någon av dem är det naturligtvis svårt att säga. Men bägge kanske har en bakgrund till sin post som de inte gärna vill ståta med. Madde som genetiskt mervärd och den nya flickvännen verkar vilja dölja att hon gjorde karriär på att visa väldigt mycket, hade varit trovärdigare om bägge stått för principen som gett dem de som de har idag.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: