Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

 

moving shadows of the kungabloggen.gif

din dröm om evigheten

Stämmer ryktet att Donald Trump ska sponsra Arne Hegerfors inträde i sexfilmernas underbara värld? Nej! Det är bara rykten! Kanske vi ska säga drömmar från avlägsna tillhåll.

Den långa Svensken med den goda klubban springande naken i öriket? Nej! -Det och många andra titlar får ni se er blåsta på för nu är det andra drömmar som gäller. Arne har nämligen ett annat drömjobb på G det är andra program han vill leda. Men i Sri Lanka närs fortfarande hoppet om attt han skulle kunna bli en ladsfader för den Ceylonesiska bögporren. Andra källor hävdar med stor bestämdhet att detta är rena drömmar – vilket kungabloggen också antar, så: Sail on baby.

Glöm dina fantasier om varför en tamilsk tiger heter som den gör தமிழீழ விடுதலைப் புலிகள், och att det skulle ha ett ursprung i Arne Hegerfors nattliga nakenräder i det singalesiska territoriet som bakgrund till mångas ont anande sanndrömmar om den store ljuse flintskallen som härskade i djungeln. De saknar helt sanning! Trump har toupé och Solen är den store flinkskallen som härskar där. – varken nakenporr eller Ivanka

abstraction flow verse.jpg

Från andra sidan meddelas att Carola kommer att gråta för pappsens skull i kväll. Pappsen som fick så hård kritik av sångfågeln när han skilde sig, om Carola gav sig själv lika hård kritik som sin far när hon gjorde samma sak framgår ej. Men visst låter det fint att pappsi kändes närvarande för guds sångfågel. Med sin nya dress och halvneurotiska tvångsbantning + några timmar i sminken kunde hon klämma ur sig något ”aah naturligt och kul grej liksom” En av Kungabloggen reportrar tänkte dock skriva att han gick hem och runkade efter att ha sett konserten, men det har vi strykt från artikeln***, för sanningen går ju inte att berätta den kanske alltid är för snuskig för de skitviktigas protes av verkligheten? (så slipper du se den och kan kalla alla som talar om den för snuskiga med ditt dömande protesjag) (blindkäppen i skallen på alla andra kommer väl alltid att fungera? I vaje fall tills något knäcker den åt dig)

Låg skriftlärd moral, därför strök vi inlägget om Carola

***Ytterligare anledningar till att vi tvingades stryka artikeln om Guds sångfågel är att Kungabloggens utsände som skrev artikeln har en bestämd faiblesse för anal penetration och att recepienten samtidigt suger på hans tumme, samtidigt som han låtsas vara gud fader själv, vilket i detta sammanhang ansågs vara för vågat för våra älskade läsare. Dels för att det skulle kunna tolkas som mansförnedrande att sticka in mandomen i den kristna sångprutten, men även att andra kunde finna den faktiska omständigheten och verklighetsbilden som betungande. -därför avstod vi från publiceringen. Vi vill dock visa första bilden så att ni förstår vad vi förskonade er ifrån, när han själv i inledningssenariot ofta är någon fredsivrare och sedan förvandlas till något helt annat i slutet. Såsså nu slipper du läsa skiten tack vare oss. Kan du visa lite tacksamhet för det nudå?

Shit Club med Mahatma Gandhi the Kungabloggen collection.png

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: