Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Ernst i soffan innan deppen.jpg

Gång efter gång ser vi hur kvinnor gör karriär efter att det på ett eller annat sätt varit delaktiga i sexuella scenarior i videoformat.

Medan de stackars männen hånas och dessutom får mindre betalt ifall de får något alls. Som vi redan berättat tjänar ju de manliga aktörerna ofta betydligt mycket mindre än kvinnorna och svårigheten för männen är ju betydligt mycket mer psykiskt pressande, då de inte bara kan köra på och låtsas ha ståkuk, utan hela männnes arbetsmiljösituation är betydligt mer pressande förutom de könsförnedrande lönerna. Chefredaktören gick tydligen också på övermänniskornas bröllop som den slutgiltiga manifestationen att visa allmänheten att han i praktiken älskar människornas olika värden, men mest av allt för att högakta övermänniskan med kraften av hela sitt underliv. Chefredaktören har heller inte förnekat att han anser att människors olika värde är viktigt  att gestalta journalistiskt med betydligt mycket mera utrymme.

Vi undrar bara exakt hur mycket mer är egentligen övermänniskan värd, vågar vi fråga chefredaktören för Aftonbladet den lilla frågan utan att bli censurerade igen?

 

Shit Club med Mahatma Gandhi the Kungabloggen collection.png

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: