Kulturen Urkunden Ursprunget och upphovsrätten kungabloggen

Kungabloggen under godkännande.png

Den strävsamma men aningens vemodiga bloggen ADD – nästan som reklam har nu fått sin länk till Kungabloggen godkännd av Expressen censuren. Kim Ill sung gick med en gång! FBI likaså, men kungabloggen krävdes det tydligen godkännande för att få igenom. Intressant censurfilter Expressen har

Federleys försök att censurera sitt blod från politiken visar kanske vart hjärtat sitter, säger en utarbetad borgarbracka och slår ut med händerna – Varför all denna censur? VI på Kungabloggen har inget egentligt bra svar men kan bara tillägga Julius Cesars visdomsord: Den som knullar retorikexperten kan bereda sig på ett platt fall för kroppsspråket, ty när sänghalmen svalnat sitter de där som gårdagens politik och äter skorpor i sängen. Det luktar fisk, men nu vet du å andra sidan vartifrån fiskpinnarna kommer.

Du och jag i skuggan vid Spagettiträdets fot

En trogen klassiker vi husmödrar alltid minns med värme i hjärtat – För vad är väl fiskpinnen utan de hemmaodlade spagettina, serverade  rykande som ceremonin förtälja.

Nu har vi dessutom gjort en tillfällig skyddsadoption av Expressens ADD blogg på Mybloglog Kungabloggen center, så att de slipper stå ensama mot det tarvliga censur drevet, när snålblåst och rännilar av gråt når ditt bottenfrusna fönster.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: